Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
September 29th, 2009 by Valery Dachev

Убивайте малките дечица – те изяждат морала на народа!

Едно време Боби Турбото казваше “Всички деца трябва да взимат наркотици!“. Сега, когато това е почти реалност, можем да се ориентираме и към някой от другите му призиви: “Убивайте малките дечица – те изяждат хляба на народа!“. Всъщност, ако може, въобще не ги правете или противно на всякакви църковни призиви, отстранете грешката веднага, след като я направите! Техническата изработка на малкия изрод е кратка, страданието по изнасянето му – малко по-продължително, но проблемите, които създава – впечатляващи! Особено когато нямате идея как да възпитате плода на алкохолния си дилириум!

Повод за казаното по-горе е следната случка – действието се развива в около 21:30 (преди близо час) край пълната спирка на Орлов мост в посока Младост. Чакаме  някакъв транспорт (без значение какъв – всичките се движат по разписание различно от обявеното). Седнали сме зад спирката. Чува се трополене и на няма и пет метра от нас банда четирима комплексарчета на по 16-17 години пребиват клошар на над 50. Шутовете се стоварват по цялото тяло на човека, свил се зад бутка за билети!

Подхвърлям на Хриси да се разходим (до куките, които обикновено стоят край таксиметровите шофьори двадесетина метра по-надолу). Финалното воле в лицето на клошаря направо го преобръща, а изтърсаците се качват в току-що дошлия автобус. Битката свърши, а малките големи дрисъци на родителите си ще спят спокойно!

P.S. Куки нямаше, а камерите там не снимат! Искате сигурност при изпълнение на служебния си дълг, но, когато я имате (с подобни хлапаци), пак не сте на мястото си!

Comments

4 Responses to “Убивайте малките дечица – те изяждат морала на народа!”
 1. Хъш-хъш says

  Мислех че ще кажеш, че те ни карат да лъжем, и понякога и да не искаме- и да бием.. Децата де, малките, а големите са като родителите си!

 2. Не мога да разбера защо такава стряскаща случка ни оставя безмълвни.Наистина е гадно ,когато бъдещето на България се очертава да е малки садисти ,които нямат и капка представа за добро и зло и отговорност за постъпките си.Би трябвало на такива да им се удрят публично по някоя и друга тояга.

 3. Брат says

  Нека да започнем от края,”малките големи дрисъци на родителите си”,а родителите им чий дрисаци са.Те са продукт на едно отвратително общество,мачкано моделирано и зомбирано от една върхушка управлявала десетилетия България.Тя за съжаление,със своето мислене се е импрегнирала в нас и ние трудно можем да я очистим.Пречка за това са и нейните внедрители,които са на всякакво ниво в РБългария.Мога само да пожелая дълголетие на тези възмутени млади хора.Надеждата ми е в тях.Нека минат още двадесет години през които и нас вече няма да ни има,но Вие бдете

 4. Свилен says

  В какво може да се състои възмущението на един човек, който е свикнал да получава блага, добити чрез пари от заеми или кражби, взети от родителите му, като по този начин се опитват да утолят жаждата му за социално равенство. Чудно ми е, как така, и децата на бедните и на богатите се стремят към едни и същи дребнави блага – скъп GSM и тем подобни, реално погледнато, почти безполезни предмети, дори напротив, убиващи и без това малкото мозък в главите им.
  Неадекватното поведение може да е последствие от много неща, но всеки, който смята себе си за нещо, трябва да може да определя поне малка част от деянията си, а не само да зубри уроците в училище или на улицата, без никаква мисъл. Автора се учудва, но при условие, че вече сме след първите 20 нации в Европа по интелект, няма нищо чудно. У нас като че ли се раждат маймуни, не хора. Дълбоко комплексирани млади родители, или пък на средна възраст се опитват да компенсират нещо от миналото, но явно по неправилен начин.
  В днешно време дори отличниците са такива благодарение на новите технологии, вече не се чете, основно се плагиатства, снима и копира, няма идеи, жалка работа.
  Може би държавата трябва да бъде много строга, за да може страха, животинският инстинкт у идиота да се задейства, за да започне да се държи като хомо сапиенс.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: