Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
May 21st, 2009 by Valery Dachev

На чай с ПИБ

По случай една година от създаването на блога си екипът на Първа инвестиционна банка покани най-активните му участници на чай и закуска в “Чай във фабриката“, където да хората от двете страни на барикадата да се опознаят. Оказа се, че барикада просто няма. Нещо повече – след плахото и леко неловко начало преградите съвсем паднаха и се въвлякохме в разнообразни разговори, както за банката, така и за конкуренцията и, за образование, за изкуство, за кризата… приятна неформална раздумка, която вероятно можеше да продължи цял ден.

Използвах възможността обаче да похваля екипа на банката за комуникацията с клиентите, за съобразяването с техните желания и нужди и най-вече за това, че в новото електронно банкиране са адресирани голяма част от тях – нещо, което по една или друга причина не успях да направя в блога си… Естествено, типично за себе си, споделих и своите вижданията и предложения…

За съжаление обаче от присъстващите обрах визитка само от оперативно интересния Мишел (още помним какво направи по-миналото лято :P). За сметка на това липсваше Ирина Марудина, която също посвети няколко от публикациите в блога си на Първа инвестиционна банка. Оставам с убеждението, че голяма част от присъстващите бяха блогъри, което си е своеобразно признание от страна на банакта за ролята им в оформяне на имиджа и пред нейните (дори потенциални) клиенти.

В този дух… надявам се, че след година отново да се видим, за да споделим впечатленията си или просто да изкараме поне толкова приятно, колкото и този път.

P.S. Мястото, между другото, е чудесно! Малко странно ме изгледаха за чая с мляко, но свиквам…  :)

Comments

One Response to “На чай с ПИБ”
  1. Беше приятна среща на закуска (каквото и да се говори;-) и останах с много добри впечатленията от хората:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: