Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
December 27th, 2007 by Valery Dachev

Нов домейн: vdachev.net

Трябва най-официално да се похваля с нов домейн – vdachev.net. Това се случи още преди три седмици, но ми се щеше да го обявя заедно с (поредния) нов дизайн на целия сайт. За съжаление обаче нещата покрай него се забавиха и… все пак избързвам. Все пак досега използваните домейни (valery.bgit.net и valery.zonebg.com) бяха твърде дълги, за да бъдат запомняни, въвеждани и т.н…. и избързах. Тя всъщност промяната започна да си личи още в секцията Контакт, както и по профили в messеngers и разни сайтове.

Адресите на страници в досегашните сайтове претърпяват много проста промяна, а препращането става автоматично, така че всички връзки са все още актуални. Въпреки това ще бъда благодарен на тези, които подменят стария домейн с новия там, където могат.

Що се отнася до e-mail адресите, имам цяла армада от нови такива, като старите препращат към някои от тях. Тук е полезно да споделя идеята (въобще не моя, не и нова) да имам отделен e-mail адрес за всяка една регистрация… за да наловявам покрай кой сайт получавам брошурки със spam. Личната кореспонденция пък е добре да бъде адресирана до адреса в секцията с информация за Контакт.

Еми тфа е! Честити ми празници! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: