Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
December 17th, 2007 by Valery Dachev

Със закъснение: Коледна блогосреща

Срам ме е, че съм толкова мързелив и трябваше да мине толкова време, за да дам своето в купчинката писания покрай блогосрещата. За сметка на това пък имам предимството, че каквото е могло да бъде изписано, е изписано и имам възможността да бъда много лаконичен.

Събитието Богомил Шопов (вече неофициално прекръстен на Бого, Блого или надълго – Блогомил) насрочи за 13 декември (сряда) в 18:30 в “Кривото” на Будапеща. Точно на часа моя милост цъфна с цялата си прелест (т.е. с раницата) на местопроизшествието. Запазени бяха (мисля) пет маси, които в крайна сметка успяхме да уплътним. Е, когато аз отидох имаше лесно преброимо количество народ, само част от който познавах. Въпреки това седнах при непознатата част, запознахме се, поръчахме си и с това ни се отвори и глътката… и устата. Темите… бяха всякакви – от отсъствието на някои блогъри и ГДБОП, през бирата, през WordPress, музиката, случващото се наоколо… всичко! Запознах се наживо и с много хора, които ми стояха или като bookmarks, или като e-mail контакти и такива в ICQ и Jabber… Разбира се, не малко отсъстваха и тези от тях, които нямат сериозно оправдание за това (примерно са били задържани от службите ангажирани цензура и с опазването на обществения ред), трябва много да се покаят за постъпката си, да се извинят публично и да публикуват своя снимка сипещи сол отгоре си. Ние пък си направихме множество такива. Голяма част от тях са публикувани. Моя милост пък изложи фотографското си “аз” заснемайки кажи-речи само танца на пияния и пропаднал зелен крокодил с голяма коса и садистични (и не само) наклонности към най-младите представители на блогерското ни общество. Въпросните пък най-млади представители пък се оказаха най-активни в отразяването на събитието. Връзката публикувам с пожеланието да не вземат да порастнат толкова мързеливи като някои други в това общество (въобще никак хич даже не визирам себе си :)).

Та… блогосферата се разлетя около полунощ оставяйки след себе си прилична сметка и много усмивки, както на лицата на присъстващите, така и не персонала. И естествено кръв, сополи, сълзи и всякакви други екскременти у тези, които пропуснаха… :)

Comments

One Response to “Със закъснение: Коледна блогосреща”
  1. […] Валери “Кръстника” Дачев  […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: