Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
July 10th, 2007 by Valery Dachev

Телефонна мъка

Не знам как за един месец успях да се привържа толкова към новия си телефон. На отиване към Кралев дол с ужас установих, че един от най-използваните бутони (а именно “Back” бутона) на телефона ми е напът да се откъсне. Сърцето ми се свиваше от зейналата рана. Вчера, още в началото на работния им ден (т.е. в 08:30) го занесох на (гаранционен?) сервиз в Мобилтел. Междудругото, фирмата има два сервизни центъра в София – на “Братя Миладинови” (предимно за корпоративни клиенти) и на Централни хали. Останалите магазини носят телефоните там. Телефонът ми бе заведен под номер и…. чакам. Отнемало най-много до седмица.

Служителката учтиво предложи оборотен телефон, който аз набързо отказах, за да мога отново да се порадвам на добрия стар безотказен Siemens ME45. Прибрах се в офиса, сложих картата в телефона и… отказа да запали! Нормално… за един месец му е окапала съвсем батерията. Опитвам се да го включа на зарядно. Йок, бате – или кабелът на зарядното се е прецакал съвсем, или телефонът. И ся…. с един телефон… :(

Мисля си тази сутрин (доколкото е възможно, разбира се)… сервизен център. Множество телефони. И между 8 и 9 в този сервизен център настъпва някакъв невероятен ад от звънящи будилници. Баси зарибеното! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: