Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
July 3rd, 2007 by Valery Dachev

Прегърни света

Преди да съм тръгнал да пиша за преживяванията си по таз годишния July Morning и последвалите го изпълнения на БДЖ, ще ми се да спомена само за идеята на 07.07.2007 (т.е. тази събота) да се организира Free Hugs част от обявения от участниците International Free Hugs Day. Повече информация Heth се ангажира да публикува във форума на Free Hugs Campaign. Събитието вероятно ще се проведе под формата на малко походче започващо от НДК, но точният час за момента още не е известен. В момента, в който това се промени, ще го впиша тук. Всеки желаещ да се чувства поканен (за препоръчване с табла с надпис “Безплатни прегъдки” или “Free Hugs”)… и да се надяваме, че няма да имаме проблем с разни органи на реда. Аз вече започнах да зарибявам контактите си. :)

Прегръдки на всички !

НОВО: Окончателно събирачката е на 07.07.2007 в 17:00 ч. на НДК. Ще се познаем по надписите ! :)

Comments

5 Responses to “Прегърни света”
  1. ахааа:) да да знам и мен ме има във форума като FeYana, а Хет го знам знааам :)

  2. Eeee, наистина ли?! Аз толкова безумно много исках да участвам, но точно утре съм на работа!! Ще видя дали може нещо да се измисли, но много сложна ще стане системата… Ще видим все пак. Заслужава си да пробвам :)))
    Е, пожелавам ви много истински прегръдки и.. дано се видим там ;)

  3. @fei4ka: Разчитаме на присъствието ти като “старо куче”. :-P

    @anor: Ще е чудесно, ако някой може да те отмени към 17… :) Ако не… може там да направиш едни free hugs. :-)

  4. хахааааааааааа ама беше хубаво, нали, нали , налиии:)

  5. @fei4ka: Аз лично супер брутално се изкефих. А поне и тези, които си заминаха по-рано (към НДК). По-късно днес ще пусна публикацийка и по темата. Иначе няма да е зле да кажеш къде мога да прочета за изкарването ви след като аз си тръгнах. :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: