Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
June 1st, 2007 by Valery Dachev

Корекомски идиотчета

Като начало, честит празник на хлапетата и на тези като мен, които се чувстват такива ! :) Питър Пан, бате ! Отляво могат да се видят двете малки изродчета, които ми се паднаха от Kinder Surpise (бившите “корекомски яйца”) във връзка обявената вчера Kinder инициатива. Прави ми впечатление, че сякаш преди години тия яйца бяха по-големи, играчките – с аналог в реалния живот, а сглобяването им – в повече от два хода. А може просто аз да съм поумнял и затова да не ми се налага да гледам указанието. Ама здраве да е… забавно е.
Е, вярно, че празника започнах с пропаднал още снощи Интернет, контролно по “Изследване на операциите” с неясен резултат, пропаднала разходка до “Халбите”, скапан един от общо три диска на IBM xSeries 360 сървъра, който трябва да инсталирам, малко други дертове в работата, и замалко да завърши с провлено изпращане на една от задачите на преподавателя… И всичко това прелюдия към утрешния работен ден. Да ми е жив и здрав ! :)
Корекомски идиотчета

P.S.: Следва плюене по новия ми доставчик…

Comments

7 Responses to “Корекомски идиотчета”
  1. Аз както се и очакваше забравих. Но доста ми се струпа тази седмица.

  2. Хехе… чудя се дали да не направя една страничка, на която да събирам снимки на играчки от такива яйца и на страничката човек да отива и да отваря своето шоколадово яйце, за да получи някоя от играчките. :) Хехе.

  3. АААААААААаааа, това синьото го имам и аз !!! :-)

  4. Къде ти е RSS адреса за коментарите по записите ??

  5. Честит празник със закъснение на всички вдетенени! Аз не можах да си намеря шоколадово яйце, ма си купих нова играчка да не остана и аз по-назад :-)

  6. @Евгени: Пак ли от същото място го имаш ? Колкото до въпроса, трябва да погледна защо ми убягва тоя адрес…

    @kay: Хех…. роботче от ония Transformers ? :)

  7. @ #6 Ами да, пак от яйце. Това много рядко ми се е случвало. Да се повтарят играчки.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: