Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
March 20th, 2007 by Valery Dachev

Митингът се мести

Бързам да запиша тук, че по официална информация митингът на Zamunda.NET ще се проведе в Южен парк от 17:00 в събота (24.03.) вместо първоначално обявеното място на пл.”Александър Невски” по същото време в четвъртък (22.03.). Причините не ми се ще да коментирам (макар че се замислям доколко топли са отношенията между ГДБОП и бившият гл.секретар на МВР и настоящ кмет на София – ген. Бойко Борисов, известен още като Superboyko). Склонен съм да вярвам, че кметът не е одобрил депозираното искане за място и час на провеждане на митинга по някакви си (възможно и обективни) съображения. Може би грешка е била и на организаторите да обявяват тази информация преди да е излязло решението. Като резултат събитието е на път да се провали. Аз лично започвам да известявам приятелите си за промяната…

UPDATE: В коментарите към тази публкация, Димитър посочи интересна статия в Интернет изданието на в-к Сега, в която всъщност се твърди, че първоначално е имало разрешение за провеждане на митинга, а в последствие е бил преместен поради съмнителни съображения….

Comments

5 Responses to “Митингът се мести”
  1. Сметка без кръчмар :)

  2. @Евгени: Просто са опитали хората да изпреварят събитието и… се оклецаха. Здраве да е ! За каузата, за родину, за Сталину, аз ще гледам да съм там ! :)

  3. Хубава работа, ама… българска.

  4. http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2593&sectionid=2&id=0000501

    Тук има някакво обяснение, но дали е вярно не се знае.

  5. @Димитър: Сега ще пусна update по публикацията, за да е по-видно. Подозренията ми за влиянието на логично топлите връзки между МВР и кмета започват да придобиват по-явна форма.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: