Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
August 8th, 2006 by Valery Dachev

Лично

От две седмици насам всичко, поне в личен план, ми е тръгнало наопаки. Всеки ден с ново двайсе. Много ми се иска личният ми живот да си остава личен. Това, че си позволявам от време на време да го споделям с някого, далеч не означава, че държа да го споделям с всички. Най-малкото заради свободните интерпретации и ефекта на “разваления телефон”. За съжаление, явно други хора не мислят така. ?? отново за съжаление от тези, на които имам навика да се доверявам (макар и имайки едно наум… явно неслучайно). Е, поне разбрах къде мога да разчитам на подкрепа и къде на… всъщност на нищо.

Мхм… тактичен… а така ми се иска да се наредя някой от тия люде. ?? по-скоро ще се замълча и затворя в себе си… В крайна сметка гре??ката е моя, а ефектът се повтаря, докато не я поправя. Вечната си наивност. Не знам колко резултата ще намеря, ако търся подобно самоопределение в блога си… Умфф…

P.S.: Всяка прилика с действителни лица и случки е напълно уми??лена. Тази публикация е за тях.

Comments

One Response to “Лично”
  1. Like tou don't know who I am... says

    Lol, I know exactly what you’re talking about. Again, I’m sorry that people are like that. My advice is not to tell others anything, unless rhey’ve proven trustworthy.
    ok, you are trustworthy. :)
    i gotta go, ttul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: