Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
July 18th, 2006 by Valery Dachev

Страх от времето

Изпаднал съм в турбо-станно състояние напоследък. Банално ще е да кажа, че с нищо и никой не ми се занимава, защото не е така. Имам нужда от спокойствие.. от няколко двудневни седмици подред, само с по една събота и неделя. Ще се възползвам, че днес се видя края на един и без това твърде дълго проточен проект, утре ще погледна належащите проблеми по други проекти и… надявам се, в четвъртък ще изляза в 10-дневен отпуск. И то не само от работа, а и от компютъра си. Предполагам това няма да се понрави на хората, с които общувам основно по този начин, но се надявам да ме разберат… Има енергия, която трябва да възстановя.

Батериите ми са паднали вече поне седмица. Нямам просто сили да общувам. ICQ, MSN, Yahoo, Skype… там, или ме няма, или съм със шапка-невидимка. Капакът беше днес, когато регистрирах нов служебен ICQ номер. Иначе, благодарение на Форума за музиканти, попаднах на уроците на Scott Houston за пиано (пресилено ми звучи да го наричам “The Piano Guy”). Елементарни нещица, но за аматьор като мен има по нещо интересно. Въпреки това си оставам с впечатлението, че този човек въобще не е кой-знае какво, че чак е дразнещ. Ще ми се някой врял и кипял да ме светне в tips & tricks и най-вече как да се понауча постепенно и без да си скъсам нервите, че нещо не се получава. Говори се за “rhythmic patterns” за пиано, но никъде нищо безплатно и конкретно по въпроса… Общо казано в това прахосвам основната част от свободното си време напоследък. Това е и причината да пропусна много от заплануваното вкъщи за през уийкенда. Исках да стегна квартирата малко, но не успях.

Слава Богу, не съм станал отшелник – видях се с Тушето и Мима (приятно Jimmy’s и малък Дивак), с Галин (и големите неща от живота), с Плинска и някакви нейни приятели (забавна компанийка), с Тош (който преди буквално няколко часа ме счупи на дартс)… Охо, и си поднових съвсем комплекта за дартс – само да му свикна, ще бъда много зъл и опасен !… но днес (вече вчера) се изложих.
И ме мързи да пиша… а искам !.. Лека ми нощ тогава !!! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: