Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
June 19th, 2006 by Valery Dachev

Fuck The Police

FUCK THE POLICE !!! Възмущавал съм се преди време от такова изказване. Няма такова нещо вече. Конкретният повод в момента е поредната акция за всяване на респект. В стола на полицейската академия в Симеоново са открили комунизма за сметка на данъкоплатците, а “академичната общност” там се оказва банда комплексари търсещи удобна боксова кру??а, върху която да изкарат останалата от бездействието им енергия ! Уважение могат да очакват само от “анадолските пустеняци” ™. Толкова ли са сигурни в работното си място, че се държат като началници на хората, които им дават хляба ?!

Една вечер, примерно две години и отгоре, се прибирах в София от Монтана. Бъбрих си с една учителка в купето. Разправя??е как преди много-много време спокойно се е прибирала посред нощите по софийските улици. Осветените улици и милиоционерите разположени през няколко десетки метра и давали сигурност. Оставяйки настрана задкулисните издевателства на властта, питам: сега какво ?! Сигурно ние сме си виновни, че поверяваме сигурността си на банда малоумна, самозабравила се и комплексирана сган. Всяка голяма риба е станалата такава заради полицейски параван, а падат тези, пред които параванът вече го няма. Междудругото, през оная работа ми е за извър??ителите на поредния показен разстрел, дори пред очите ми да е. Правят го професионалисти, а за странични пострадали не знам. В този смисъл подобен тип престъпления не ме вълнуват. Ако ще цялата мафиотска върху??ка да се изпоизтрепят, не ми пука. Пука ми по-скоро за “дребните” престъпления, които като нищо могат да влязат в ежедневието ми – онези, за които в Абсурдистан даже наказват жертвата.

Не стига това, ами някаква комбинация експерти-самозванци от ГДБОП и чорлави-каки от БАПМ (нека фактът, че сайтът не се отваря, да не предизвиква учудване) си позволява да интерпретира и прилага разни (и без това недодялани) закони, както си иска. Тия дни, междудругото, си мислих за сърцераздирателната история на Явор Колев за това как отказал на дъщеря си да ксерокопира учебника и по английски език… въпреки незавидното му материално положение (което може би с г-ца Амуртлиева са ре??или да подобрят). Ето тук от мен започнаха да се леят реки от сълзи, кръв и сополи. След тази случка вероятно дъщеря му с гордост разказва на съучениците си кой е баща, а те само възди??ат от завист. ?? как иначе – това е човекът разобличил банда от стотици хиляди Робин Худовци ! Самозванци !

Какво казах за анадолските пустеняци ?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: