Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
June 11th, 2006 by Valery Dachev

Много неща #2

Загубих се пак… някъде в ежедневието си. ?? все пак не са малко нещата, които се случват. ?? тъй като става въпрос за период от примерно две седмици и половина, ще преприпкам през нещата набързо.. макар и старички.

Стара Загора, 24 май. Пристигнахме към 17:30. С Драго веднага се намъкнахме на стадиона (вход свободен), за да си намерим места и да гледаме мацките. Веско и ??лиян предпочетоха да се правят, че не гледат мацките пред входа. Концертът бе обявен за 19, но почна малко преди да се стъмни. Хитър ход, за да не губят хората концентрацията си покрай мацките. Някъде тогава тогава дойде и Камето – мацка. Порадвахме се на sound check доста време. ??злезе конференсието, за да обяви, че Д2 се извиняват, че по технически причини няма да могат да излязат на сцената. Последваха бурни аплодисменти. Щели да се реван??ират. Аплодисментите секнаха. Uriah Heep забиха стра??но за годините си. Мацките също се кефиха. Лудница ! Не че знам много от песните им, но и на непознатите се кефих. На познатите бих изкъртил няколко мивки, но на стадиона няма??е… Всички слу??аха как пея и бяха много щастливи – особено на “Easy Livin'” и “July Morning”. Краткото почти социологическо проучване сред населението, без претенции за представителност, установи, че аудиторията е запозната само с една (в най-добрия случай две) песен на Nazareth – “Love Hurts”. На мен концертът показа, че са три, ама… кой да ти знае. Вокалът е пич. По негови твърдения преди 150 години е бил още по-голям пич. Мацките сигурно му се накефиха. Гласът му е невероятен за балади. Басистът и той кърти. ?? китаристът кърте??е. Ауе като цяло Uriah Heep и Nazareth къртиха. Другите не си позволяваха, защото бяхме на чужд терен. Веско не кърте??е – праве??е снимки. Уви, махнал е мацките – докато групите понасвирваха, те понакъртваха. :) (Отделно, че май-май има??е и мацки, дето правиха същото, но…)

София, 1 юни. Обещах на ??ртата да си купя Киндер Сюрприз (“корекомско яйце” ?!). Трябва да я информирам, че ми се падна едно футболистче с парче почва (на вид – трева, но на свойства – магнит), за която се закрепя, и плоска ??естоъгълна топка (на вид – боядисано паве, но свойства – пак магнит) и двамата се гонят взаимно. В момента – върху хладилника. Междудругото, този ден бе и годи??нина от едно запознанството – събитие, за което си замълчах. Споменавам го, само за да не каже някой, че съм забравил. :)

Казанлък, 2 юни. Набързо с Веско се прибрахме в Казанлък, за да оправим малко документи. Голяма част от софийския офис дойде по-късно, но не достатъчно, че да изтърве Празника на Розата. Шъ мъ извиняят у Карлуу, ама тоз празник е от нащу селу. Бях вкъщи по време на събитието и се присъединих към почти празничната вечеря в Лъки и тъкмо за дискотеката. Хич не ми бе??е до ходене там, за да не преизпълня плана за петилетката (5 години = 5 пъти на диско). Да, ама слязох. Ей, затова мразя да ходя по дискотеки – някакво гадно такова – всички се веселят, аз се счупвам да танцувам, а момичетата през голямата част от вечерта имаха тотално превъзходство (вероятно заради не малката руска групичка настанена в хотела). Дали съм споменавал, че в хотела има тъкмо 3 дискотеки ? Само дебна да отворят четвърта (бив??ата Панорама) на покрива му. Както и да е… мятахме много гюбеци, събирахме погледи и разваляхме корпоративния си имидж. Даже DJят остана учуден от разбитото метълско амплоа на фирмата. Веско пак праве??е снимки. Готово ! ??зложих съ ! :) На следващия ден – кафета по центъра и отбивка в Копривщица на път за София.

Уф… има още за разправяне, но… сигурно ще е утре.

Comments

9 Responses to “Много неща #2”
 1. Айде събирай сили за ДжулааааЯЯяяЯй!
  ?? да не забравите да ме вземете с вас ;р Ако може… ;)

 2. @sis: Ами ако не може ? :)

 3. Ама нали може?
  Дай по същество де! :)

 4. @sis: Че аз отде да знам ? :) Аз все мислих с влакче да пътувам, ама тука некфи нови далавери ми вкарват… а на тия далавери не съм аз организатор. Трябва да човика?? човека-лакът-брада. :)

 5. Ъъъ… кой е “главното действащо лице”?
  ?? за какви далавери иде реч? ;)
  За влака… бе то и аз май към него се бях ориентирала. ?? още съм. Засега де ;)

 6. Веско says

  Веско ще снима по пътя докато кара :) ??и хаби батериите на фотото за Джулая. Сега за да кажа за мацките на стадиона .. снимки бол .. ама не са за гледане. ?? ако си спомня?? драги ми Валери ви купихме на теб и на Драго кърпички да си изчистите столчетата :). Sis много е вероятно да се мъкнем с кола към Бургас 4 човека.

 7. Ммм… ку има 1 място – свирнете ми.
  От София ли тръгвате?

 8. zImage says

  А к’ре ??и ходити? На Варвара?

 9. @zImage: Бургас, братле. :)

  @sis: Към ??лиян и Веско се обръщай. :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: