Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
May 17th, 2006 by Valery Dachev

Седмица

??мам по-малко от половин час, за да впи??а нещо в блога си, преди да е станала цяяяяла седмица откак не съм писал…

Промяната е, че съм в Казанлък… за две седмици в командировка. Завър??вам Общинската информационна система, която пи??ем за Отворено общество. Като изключим краткото виждане с Емили в неделя вечерта, днес е първото ми излизане от къщи. Нещо нямам сили вечер. Седнахме във Fashion (известно още като Фье??ън) с ??лиян да попаразитстваме. Хубави дефойки са се навъдили в тоя град и това е почти добре. “Почти”, защото ставам малко разноглед, но пък е полезно да си раздвижвам малко очите след цял ден пред компютър. ??зключвам обяда, когато пък се чувствам като прасе – ям повече от всичките си колеги, а съм най-слаб (със сериозна тенденция да го променя). Всъщност това ми бе??е най-голямото притеснение с прибирането тук. Е, поне ще ида да се острижа. Как – ще бъде изненада. Пак получих няколко заплахи, ако се офъкам, но мисля, че ще отърва кожата ! :)

Липсвам им в София. Велин например вчера ми се обажда да сме ходили в “Le Chef d’euvre”. Знаел, че съм в Казанлък, ама пак да ме покани. Тони и тя днес в ICQ: “Ко стаа ? Как е в Казанлък, а ? А ? А ?!”. На Драго също му липсвам – да се оправя със сметките (и вероятно да измия съдовете :)). Другите още не са си признали ! :)

А ! Другата новина е, че тази ма??ина вече е с очетворена връзка. Радвам се на хорицата в Online.BG. Ла-ла ! За сметка на мен, който явно нямам връзка… с главния ! Ха-ха ! :)

5… 4… 3… 2… 1… Край ! :)

Comments

3 Responses to “Седмица”
  1. Аз в неделя след курса в Сливен минах през Казанлък да се видя с ангелчето си :)
    Много си прав за момичетата там :) Потвърждавам с двете ръце и двата крака :) Ама моята да знае??, че е маркирана :) Много лесно се разпознава, или по тениската на LUG-BG или по тази от OpenFest-a:)

  2. Кажи и на нея да не се ??а??ка, ако някой непознат я загледа ??а??нато, докато е с такава тениска. :)

  3. Веско says

    На мен хич не ми липсва??, а за Казанлък .. ех девойкии :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: