Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
February 5th, 2006 by Valery Dachev

Let Me Entertain You

Да се блОгослови името Велинско, за де се напифме кат’ прасЯта, а и двете кутии Боро – подарък от безмитната зона. Всъщност не освинихме толкова, колкото просто бе??е един готин завър??ек на деня (и начало на следващия), който бе белязан от така дългоочакваното наспиване (до 10:30, но и това стига), подпомагане на някакъв училищен проект за оптичните явления в атмосферата и рожден-денско парти в Черно. Направихме един кратък Дивак с Велин, Драо и Пенчев (последният трябва да стане обект на физиолочни изследвания заради съотно??ението му килограми/количеството погълната храна). Такси до Студентски град и класиката – Le chef d’euvre. Надя и Краси се мярнаха – липсват ми тия хора ! Мартинитата разреждахме с ??отове: Арабска свирка (x2), Dragon Breath (x2), B52, U.M.T.D. и за завър??ек класиката – Хиро??има *. Научих им имената, а Драо – съдържанието. Лееха се простотии, вицове, установихме, че остаряваме… Заглеждането на момичета в Студентски град постепенно се превръща в педофилия и това е пла??ещо. В игрите обикновено има презареждане от някакво запазено състояние. Ще ми се и това да върве??е. Още по-стра??ното бе, че не се впечатлявах чак толкова от присъствието на жени там, доколкото вниманието ми напоследък е доста конкретизирано в други направления. Може би час след раздивяващата Robbie Williams – “Let Me Entertain You” се изнесохме с едно такси до там, където започна всичко – Дивака. Хапване, лафове, третоооо, петооооо…

?? ето ме тук. Без SMSи чакащи прочитане, без пропуснати разговори, без offline съобщения… някак скучно, та даже притеснително. По-добре да поспя.

P.S. Вечерта роди една изваратена идея, която се нуждае от малко свободно време, за да стигне до реализация. Но пъук много хора ще се смеят. За това, обаче, като му дойде времето. :)

*Оправих имената на ??отовете, защото отново ги бях объркал, а и задачата да ми припомни имената им бе на Велин. :)

Comments

3 Responses to “Let Me Entertain You”
 1. ahem, ‘Dragon Breath’, познай защо.
  иначе след B52 има??е още един горящ – U.M.T.D. — за дома??но да разбере?? какво значи съкращението
  и накрая разбира се хиро??имата – след хиро??имата просто друго неможе.. неостава.
  общо взето си ги познал имената де..

 2. heh U.M.T.D. si e klasika….i zadyljitelen za tova miasto:)

 3. Веско says

  пиЕндета!!!
  да бе??е викнал :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: