Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
February 1st, 2006 by Valery Dachev

Загубен

Верно, че нейде се позагубих в последно време. Сигурно личният ми живот е станал безкрайно безинтересен (дали е същото като крайно интересен ?), а този дневник ще взема да го преименувам на седмичник. Даже основните ми занимавки в последно време са свързвани с пренаписване и оптимизации на PHP код, но за това сигурно ще стане въпрос друг ден. А останалото – работа. ?? това почти изчерпва ежедневието ми. Ставане в 8:00. Събуждане на Драо в 8:30. ??злизане в 8:45. В офиса към 9:05. Кафе в приемната до към 9:30. Пощи, разговори и други дреболии до обяд. 12:00 в Бистрото. Винаги със зелена салата. Лудо бачкане до 17:30. Дълги 30 мин.. Going home.

Разнообразих оня ден с разходката си до селото ми) пи??е книга посветена на родата… Казано накратко – твърде много за малката биричка и ча??ата вино, които изпих… Трябва да повторим.

Всъщност, в събота бях на рожден ден/нов апартамент на Ту??ето… в Княжево. ??ма много яка панорамна гледка към почти цяла София. Събрахме се стра??но много народ, побъбрихме си като за световно… аз лично отнесох мъмрене за предложение за работа, което отказах преди време (и още се чудя дали не сгре??их тогава). Хубавото е, че не малко щуротии се изприказваха тогава. На глупости се наслу??ахме и на връщане от ефира на такситата. Аз лично научих няколко нови благословии, докато две агитки ??офьори споделяха някакви свои сексуални влечения, а девойката в централата ги нарежда??е поучително (явно в желанието си и тя да бъде благословена). Ай, сетих се нещо… :)

?? така.. до следващата ми публикация… :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: