Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
January 20th, 2006 by Valery Dachev

Отминала вечер

Снощи звъннах на Радост и на Христина. Бях се запътил към Студентски град и исках да използвам всяка възможна минутка да се видя с тях преди срещата на УС. Даже пътят до там се бе??е променил, макар тъпканицата в мар??рутка 8 да си е останала същата за трите месеца, в които не бях стъпвал там. Миленката обаче си е на същото място. Христина не закъсня (особено) и седнахме за по кафета в Energy. Бе??е последния човек, от когото очаквах още в първи курс да се замисля за брак, деца и други подобни изродии. Оплаках и се и аз за разочарованието си от почти всичко женско напоследък и се разотидохме преди да ме е заразила с направо пла??ещите си помисли за семеен живот. ??зсипах се в целия си блясък и величие у Радост. Да се отбележи: за втори път отивам у тях с обувки, а не по пантофи. Побъбрихме си за посрещането на Новата Година, за времето, през което не сме се виждали и плановете за това, което предстои.. и отлетях.

Заредих три кутии цигари за участниците в събирането и се завтекох към Албена. ??ма сериозна промяна в интериора. Добрев дге тъкмо напуска??е. Днес лети за Норвегия. ??наче от УС присъстваха само още Ники Бачийски, ??цаци и Дени, но пък други елементи компенсираха липсата на останалите.

Учудвам се на спокойствието, което успявам да запазя напоследък. Гледам упорито да не си късам нервите с глупости, макар някои хора също толкова упорито да търсят и създават (когато не намерят) проблеми в отно??енията си другите. А още с по-голямо недоумение се чудя на неадекватните (… абе направо тъпите) въпроси, които задават. Нещо като във вица:

Стандартно: Мъж се прибира преждевременно от командировка и сварва
любовника на жена си в гардероба:
- Ти... к'во прави?? тук ?!?!
- Ами... чакам трамвай..
- Брех ! Ти намери к'во да отговори??..
- То и ти намери к'во да пита??...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: