Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
January 7th, 2006 by Valery Dachev

Празненства

Денят започна със сняг. ?? звън в 8. Всъщност после бе??е снегът. Ду??. Поща, блогове. ?? те снега. ??злязох с полумокра глава в старанието си да не закъснея, макар да знаех, че съм на 3 мин. път, но Аби няма навика да закъснява. Този път му изневери. Чаках 20 мин., в които разчистих снега пред кабината покопавайки лекичко с обувки. Купих си последните останали цигари със стари цени и към Черно. С неговия навик по това време да е затворено. ?? на??ия навик – към резервния вариант.- Пчела. Кафета, за да установим, че другите са и вързали тенекия. Мухоморка, На тъмно, магазинчета за джунджурийки..

Прибрах се. Драо също. Заедно се засилихме към партито до Парламента. ??нтересно, че повечето от хората не бях виждал преди (изключая Григор Гачев и Бобсън). ??зключително приятно бе??е обаче да се запозная наживо с хора, с които се познаваме някак задочно… четейки блоговете си… и сигурно ще пропусна някой… но Евгени, Таня,… а с други хора просто се запознах. ??нтересно, че доста хора ме познаваха и покрай този блог. :) Всичко мина в много приятна (макар и студена) атмосфера, с приятни разговори, докачливи, готини изцепки напълно в специфичния за мен саркастичен дух. Мина и Георги Пирински, пе??а с трима охранители. Ло??ото е, че няколко възрастни люде не усетиха, че идеята на събитието бе??е да протече като коктейл, парти.. и го избиха на политиканство. Медийното присъствие бе??е учудващо голямо ! bTV, ТВ Европа, Нова ТВ,… Доста фотографи. Сигурно ще се появят и снимки по вестниците в моменти на тостове с минералната водичка и хляб (без бра??но).. Уви, няма телевизор, за да видя и там какво ще стане. Както и да е. Важното е, че тази година мерцедеси за депутатите, а догодина – за целия народ. ??маме идея догодина депутатите да станат ~6 милиона, а обикновените граждани – ~240. Та… догодина – пак там. Междувременно ще се правят пощенски списъци, сайт, всякакви такива…

В последствие с Драо и Бобсън се замъкнахме в малкия Дивак. По пътя повикахме Васил Колев, който доведе и Червото. Някъде преди тях пък се донесоха Велин, Све, Roam, Ники Бачийски, симпатична девойка покрай последния и… дано не забравям някого, но се събрахме доста народ. Приятен финал. С Колеф и Бобсън вървяхме заедно на връщане. Последният ни е съсед.

А вечерта едва сега започва. Веско празнува годинки. Да са му честити ! :)

Comments

3 Responses to “Празненства”
  1. Връзвам те – ба?? ми е драго!
    К:)

  2. Таня says

    ?? на мен ми бе??е драго да се запознаем, добре че ти видях името в списъка, иначе като едното нищо щяхме да се разминаваме :-)

  3. Хех… а аз както съм отвеян и въобще не погледнах кой е в тоя списък… :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: