Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
January 1st, 2006 by Valery Dachev

Нова година, нов късмет?

Нова година,  нов късмет? Равносметката маркира изминалата година като година на разочарование… от мен, от другите. С такива чувства я изпратих. Явно преходът от стария към новия късмет е плавен, защото моята нова година започна с края на старата във всяко едно отношение. Сменят се гняв и апатия, а всъщност не знам какво да мисля.

Тия глупости настрана… Казанлък е страшно впечатляващ град по Нова Година. Oтвсякъде се чуват гърмежи на пиратки, писалки, фойерверки, пистолети, картечници, танкове и изстребители… А съседите няколко етажа по-долу вдигаха толкова шум, че сякаш изпробваха площадка за изстрелване на совалки. Още няколко космодрума се наблюдаваха около фирмените блокове на “Арсенал” и НИТИ – заслепяваха изцяло мижавото и въобще-не-толкова продължително шоу на центъра. Шумът започна още през деня и почти заглъхна около 2-3.

Някъде там си тръгнах от партито в ограничен състав състояло се у Илиян. Беше забавно, късметчетата – също. За съжаление, не успя да поправи кривото ми настроение тия дни и особено от вчера насам…

И пак… здраве да е!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: