Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
December 14th, 2005 by Valery Dachev

Инициатива

Става въпрос за новите Мерцедеси S350 на депутатите. Роптая по три причини: парите можеше да отидат другаде, парите отиват за глутница паразити, парите отиват точно за Мерцедеси. Както казваше един момък от Казанлък: “Еми, да им пи**я в устата!”. Пак ще съм голословен и ще изръся няколко линка. Всеки да се чувства поканен, въпреки че не съм организатор:

Shit happen в тая държава… “И на нея да и пи**я в устата”. На спечелилите, честито! На загубилите – друг път…

P.S. 10x, Пльон за отворените очи.

Comments

3 Responses to “Инициатива”
  1. Дачев, мерси, голям си. ?? на суперсърцето мерси, поздравете се с някоя жица по избор ;) ?? стига се ядосва, нека се веселим – даже една от идеите е да събираме на 7-и, в знак на благодарност за пови??аващия се бг-стандарт, дарения от по 1 ст. (примерно, пък който го желае, може и повече) като първоначална вноска за закупуване на S350-ици и за останалите депутати, щото тва само 15 бройки чове??ко ли е, не! Да бъдем хора и да им дарим надежда, идва Депутатската Коледа!

  2. Депутатския великден идва, депутатската коледа никога не е свър??вала.

    Валери, ауторизей??ън коде-то ти е ужасно.

  3. […] Прибрах се. Драо също. Заедно се засилихме към партито до Парламента. ??нтересно, че повечето от хората не бях виждал преди (изключая Григор Гачев и Бобсън). ??зключително приятно бе??е обаче да се запозная наживо с хора, с които се познаваме някак задочно… четейки блоговете си… и сигурно ще пропусна някой… но Евгени, Таня,… а с други хора просто се запознах. ??нтересно, че доста хора ме познаваха и покрай този блог. Всичко мина в много приятна (макар и студена) атмосфера, с приятни разговори, докачливи, готини изцепки напълно в специфичния за мен саркастичен дух. Мина и Георги Пирински, пе??а с трима охранители. Ло??ото е, че няколко възрастни люде не усетиха, че идеята на събитието бе??е да протече като коктейл, парти.. и го избиха на политиканство. Медийното присъствие бе??е учудващо голямо ! bTV, ТВ Европа, Нова ТВ,… Доста фотографи. Сигурно ще се появят и снимки по вестниците в моменти на тостове с минералната водичка и хляб (без бра??но).. Уви, няма телевизор, за да видя и там какво ще стане. Както и да е. Важното е, че тази година мерцедеси за депутатите, а догодина – за целия народ. ??маме идея догодина депутатите да станат ~6 милиона, а обикновените граждани – ~240. Та… догодина – пак там. Междувременно ще се правят пощенски списъци, сайт, всякакви такива… […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: