Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
December 11th, 2005 by Valery Dachev

Много си смотан

Не ти ли казва??е така Надя едно време ? "Абе, Вальо, много си смотан." и се усмихва??е чаровно. Шегува??е се и въобще не знае??е колко е права. ?? ти не знае??е…

??стината е, че винаги много добре си преценявал хората. Това ще??е да е много хубаво качество, ако сам си вярва??е. Ами не да си затваря?? очите, само и само да не се откажат твърде високите цели, които си поставя??. Така или иначе губи?? интерес в момента, в който ги постигне??. Това в глупаво. Може би точно затова ти трябва??е някой по-грандиозен неуспех, че да се осъзнае?? малко. ??наче все другите са ти криви. Защото си упорито копеле, мама му стара, и не пада?? по гръб. Глупаво е, че точно такива ситуации те карат да си припомни?? всичко това.. А още по-глупаво е, че пак ще го забрави??.

Защо просто не се порадва?? на хората, които наистина те правят щастлив ? Блъска?? си главата в загубени каузи и неусетно губи?? и уж спечелените. Тегли?? по една майна и това е… Не може?? – там ти е проблемът. А така ти се иска да може??е !

Comments

One Response to “Много си смотан”
  1. Ot kude znaesh, che ne mojesh?
    Probvai…(men me e strah da probvam, no znam, che moga ;P)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: