Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
November 7th, 2005 by Valery Dachev

Мамка им интригантска

Предизборна пресконференция на Бойко Борисов. Журналист пита:
– Кое е първото нещо, което ще направите, ако станете кмет ?
Бат’ Бойко:
– Дупката на бул."България". Вчера две коли се блъснаха пред мен.

Вече е ясно, че Бойко Борисов е новият кмет на София, но още не е встъпил в длъжност. Още вчера дупката на бул."България" обаче бе??е запълнена. Снощи bTV потърсиха интригата и в това. "Кой е наредил запълването на дупката ? Ако е ген.Борисов, от къде накъде е наредил, като все още не е встъпил в длъжност ?". ?? разпитват, и критикуват… Добре де, ясно е, че човекът е с връзки. Ако ги използва, за да се свър??и това по-бързо, така че да не стане още една катастрофа, къде е ло??ото, мамка му ? Майка им…

Comments

5 Responses to “Мамка им интригантска”
  1. Не съм съгласен с теб. Пред закона всички трябва да са равни. Като не е кмет откъде накъде ‘с връзки и рейтинг’ ще се разполага с парите ни? Утре с връзки ще иска му оправят дупката пред неговия блок вместо дупките по по-критични места… Важен е принципа, а с това показва, че не му дреме за закона – започнал е да се разпорежда преди да има тази власт дори… Нали не мисли??, че го прави от мерак? Напротив – за слава, за PR за рейтинг го прави. Цялата работа е пак трупане на дивиденти и рейтинг – то и без това рейтинга му си е винаги в облаците – чак за кмет го избраха… прости хора – бол.

  2. Така е, всички трябва да са равни, но фактът е, че не са. Точно заради това, че някои се съобразяват с това, а други – не, сме на тоя хал. Факт е също, че малко неща стават без връзки. Вървим с познати по една малка квартална уличка надупчена като ??вейцарско сирене. “Тук явно не живеят общински съветници.”

    Не мисля, че това става за рейтинг. Не се е похвалил с това. Това са думи на човекът, който оправя??е дупката. Питали ??ефката на съответната служба и тя каза, че не е давала такова нареждане. Още повече, за какво му е да си вдига рейтинга следизборно ?

  3. Валери, функцията на медиите е не само да осведомява. Медиите са и коректив. Смятам, че в случая са твърде толерантни дори.

  4. За мен това е спекулация, доколкото няма никакви доказателства. А те в случая търсят интрига в нещо полезно свър??ено.

  5. btw. Коментара по-скоро – ‘щото 5 коментари няма има 1 коментар, 2 коментара, 3 коментара…. ;-)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: