Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
November 3rd, 2005 by Valery Dachev

Уффф

Уффтя, пуффтя, оххкам, пъ??кам… вече месец и половина, а сексът вече е мираж. :-D Всъщност драмата е, че отново се отложи прибирането ми към София. Махането на стария бойлер в банята довело до спукване на тръба и тръгнали да преправят цялата баня. Бабето (Лили) ме радва обаче. ??мам чувството, че за женицата цял живот думата и е била като закон и сега, когато обстоятелствата (редуващи се проблеми, кофти майстор,…) и пречат да изпълни ангажиментите си (а тя наистина е ре??ила да преобрази това жилище), е на крачка от инфаркт. Наложи се да я успокоявам по телефона, че отлагането не е толкова фатално, защото имах чувството, че горката ще заплаче от неудобство. Не знам как попаднах на такава хазяйка, но съм стра??но доволен.

??наче неочаквано даже за мен самия изгарям от желание да се прибера в София, да се настаня в новата квартирка, да си я наредя… да се чувствам в нещо мое (макар договорът да е с фирмата). А и тук никакво време не ми остава. Яд ме е, че с толкова много хора искам да се видя, а нямам тази възможност. От 9 до 18 съм на работа, а след това просто ми се иска да се прибера и да бездействам. Чувствам се изтощен. Обстановката товари – толкова много хора в офиса… макар и много готини, нещо ме напряга. Занимавам се и с интересни неща, но някак не мога да наредя ангажиментите си…

Друго, за което ме е яд ужасно много, е, че няма да мога да се видя с малкото Мимс, която тези три дни е в София, а после се прибира обратно към Турция. Следващото и идване ще е чак януари… Мрън ! Голямо мрън !

Ох… искам да променя нещо радикално в живота си. ?? отново не знам какво, но ще стане, когато се прибера София… Още едно Мрън !

Comments

3 Responses to “Уффф”
  1. драу says

    дабъл МРЪН!

  2. Красимир Димов says

    ?? аз изгарям от желание да се прибирам “у нас”, в София. Където, съдейки по оставените доказателства, май си бил предния наемател :-)

    41Б/702 ? ;-)

  3. Краси, ти сериозен ли си ?! :) Егати якото. Сега ще има при кого да идвам да си наглеждам старата стая. Sorry, че ви ли??их от най-хубавите плакати, ама няма как. Поне оставих някакво наследство. Мислих и прощално писмо да пи??а, ама ме домързя. :-P ??ма?? и бойната задача да се грижи??, но да не пипа??, любимата ми съседка Радост от 701. Освен нея, трябва и за сървъра на мрежата (който вероятно си заварил под едната маса) да полага?? грижи, основно като го включва?? след всяко падане на тока (заради тъпото ATX захранване и невъзможността да се влезе в BIOSа). Абе направо да взема да мина да ти направя един инструктаж ли… Хехехе :-P

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: