Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
September 21st, 2005 by Valery Dachev

Дайте ми лопата

Нещо попропуснах да се избложа вчера. А то в последните няколко дни… да видим какво интересно… едно стра??но мило и направо огромно писмо (такова по пощата) и още две по-малки (такива по ??нтярнетя), нов лаптоп (ама не мой, а на Драо :)), заплата (почувствах се човек). Направих блог на Надето, където сложих част от писанията и. Останалите оставих за по-нататък. Друго, друго…

А, да ! Вкъщи се занимавах основно със стягане на багажа. Отделих остатъка от този на Галин, поотделих този на ??цаци, подаръците за мрежата, завещанието за идните поколения, разкарах буклуците и систематизирах и поопаковах моя. Пренесохме снощи, каквото можахме, още малко тази вечер – към Казанлък, а останалото… не знам направо. Домакинката ми предложи да ползвам временно склада на входа (докато намеря квартира), а и още на няколко места. Събрах си цялата литература, тетрадки, листи, дискове в един огромен ка??он и тежи невероятно много. Не виждам направо как (а още по-малко къде) ще го пренеса. Отделно вече съм сигурен, че задграничният ми паспорт не е стаята ми. Ако не е в Казанлък, и него ще трябва да подменям. Не знаех, че съм толкова слабо мобилен – мислих, че имам по-малко багаж.

Тази вечер тръгваме с Веско и сигурно ще се приберем в петък вечер. В събота и неделя ще звъня по частници предлагащи квартира. Ло??ото е, че не съм само аз в това положение. ??здирва се обзаведен апартамент на лесно достъпно (от центъра) място, двустаен до 180 EUR или тристаен – до 250 EUR.

Снощи пак се разочаровах от някои люде. Все се заричам да се науча да тегля по една окончателна майна на такива и все не се получава. Сигурно има терапия за това, но още не съм я открил. Като стана въпрос, четох, че половината от блоговете били "форма на самотерапия". Дали е така ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: