Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
September 19th, 2005 by Valery Dachev

Безсъние

Отново направих гре??ката да спя следобеда… и така загубих доста от времето, което бе??е заделено за работа. Все пак свър??их с единия проект и искрено се надявам повече да не ме занимават с глупости.

Защо казах "гре??ка": часът е 01:58, а мен както необикновено не ме свърта на едно място – стана ли от леглото, ми се лежи, а легна ли, се въртя като пумпал. Нещо ми е станало неудобно напоследък. Неудобна ми е и позата, която обикновено заемам пред компютъра и вероятно е от стола. Ароматът на прясно извадената от кутията цигара ме кара да кихам. А може да е от приятния хлад нахлуващ през отворения прозорец заедно с музиката от заведението по-долу.

Чувствам се адски безполезен, когато не правя нещо смислено, а в момента се чувствам безсилен да направя нещо такова. Ще ми се някак автомагично (кефи ме тази думичка – нещо като автоматизация стил Хари Потър :D) да го направя и сега да съм на завър??ването на хипотетичното полезно нещо, да съм доволен от свър??еното и усилията, които съм положил, без да съм ги положил. Противореча си.

??наче денят бе??е белязан от продължителни телефонни разговори (когато въобще можеха да се проведат такива). Сега е моментът всичко живо и мен да запсува за авантаджийството, но хубавото е, че нося на псувни… ??ли поне си струват заради хората, които ми се иска??е да чуя за по-дълго. Също заради тях, ще ще благодаря на Мобилтел за авантата и ще простя проблемите, които ми създаде. Ще простя и на хората, които също като мен се възползваха също като мен. А който иска, да хули – мога да му поднеса съжаленията си за егоизма му и липсата на люде, на които да има желание да се обади. Та.. могат спокойно да се разпорят откъм гърба и да се пръснат от яд ! :D

Утре даже пак ще се възползвам от авантата от 500 минути, които имам във фирмата, за да се чуя с колегите и началството ми.. както се очертава, по повод евентуалното ми напускане.

Отдолу се чува Belinda Carlisle – "La Luna" – приятна песничка, с текста на която да си легна:

 Ah la luna la luna The night that we fell under the spell of the moon Ah la luna la luna The light that will being me back to you The light of la luna 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: