Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
September 18th, 2005 by Valery Dachev

Да поблогваме заедно

Вчера подкарах на BgIT.net едно WordPress MU и да видим до къде ще стигне работата. Всеки лу^H^Hжелаещ, може да се регистрира и да направи свой собствен блог, така че… както съм казал аз (в заглавието де) "да поблогваме заедно".

Това, за което не ми се говоре??е предварително вчера, бе??е интервюто в Sirma. ?? това интервю минах, но ме изпотиха определено… и то от притеснение. Хората наистина гледат много сериозно на нещата и минаха през цялото CV точка по точка. Върху самото PHP не са ми задавали много въпроси, но и май няма??е кой. Все пак за първи път май се занимават с нещо такова. ?? все пак заплащането и отно??ението като цяло е сериозно. ??ма и фронт за развитие. Дал съм до тук принципно съгласие и изчаквам реакцията на сега??ната ми фирма.

Днес разговорите в мрежата на М-Тел са безплатни. ??деята ще??е да е точно толкова страхотна, за колкото я сметнах в началото, ако мрежата може??е да се справи с такова натоварване. ??стината е, че с хиляди мъки се свързвам с всеки, който ми потрябва. Батериите на телефоните ми падат от загуба и търсене на мрежа, а в слу??алката по-чест е сигналът "network busy" или "no connection" отколкото гласовете. ??наче защо пък да не го правят всяка година около рождения си ден ? На дали е голяма загуба, а пък рекламата си е реклама.

Междувременно се оказа, че преди??ното правителство преподписало договора с Майкрософт с още по-неизгодни условия. С извинение, да ви пикая отгоре, г-н Калчев !.. и на вас г-н Василев… и на г-н СЪкс-кобург-готски най-вече…

Днес предстои къщна работа… т.е. работа от къщи. Чудя се дали да не я свър??а в офиса. Обстановката като че ли е по-предразполагаща…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: