Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
September 4th, 2005 by Valery Dachev

Старчески синдром ?

Отчет #амнайсти: Толкова ми е отпаднало. Колкото по-рано да си лягам и колкото по-късно да ставам, се чувствам все по-изтощен. Без да ми се спи очите ми се затварят. Едва към обед успях да си уговоря кафета с Катя – момиче, с което се опитвам да се видя от няколко месеца. Въпреки умората си, непринудено се изявих плямпало, като почти не млъкнах. Случва се и на най-добрите да бледнеят пред моята приказлива уста. Изкарахме може би около час и половина във Fashion. Бяха издули чалга, но аз напук бях с тениска на Metallica и не обърнах никакво внимание… само гръб на персонала. Пак бях победител в спора кой да плати сметката, изпратих я до тях и офейках да видя как релаксира Галин от нощта в местната селскотека – Гранд. Разбрахме за постиженията му, попростяхме до толкова, че даже Виктор (който по принцип е от изворите на простотия) се хвана за главата. Среща в 17:10 на Лъва с Емили и Димана. Подранихме, Димана дойде навреме, а Емили, както винаги закъсня. Обадихме се къде ще идем и заседнахме на Кумчо Вълчо – Валери беше гладен. Присъедини се и Илиян. Даже и Емили свари да дойде преди да сме отлетели и от там. :) Засилихме се нейде пак на кафе (всъщност така си изкарвам дните напоследък), но не стигнахме до споразумение. Илиян остана във Fashion (бяха спрели чалгата :D), а ние останахме на пословичната с бавното си обслужване Градина. Този път опровергаха славата си. На тръгване събрахме очите на Галин и слуха на Драо (доколкото е възможно да бъде събран един слух :)). Последва изпращане на Димана и киснене в градинките. Галин запратихме към снощната му жертва, а ние – към Розе. Някакви хорица, приятели на Емили. Малцина познавах (само Пламито всъщност).

Възникна спор по отношение на Белота (той всъщност възникна много отдавна, но в Розе всички играят карти, та пак да питаме за мнение) дали премиите при обявен коз са валидни само от коза или от всички бои. Според претендиращите да бъдат Официални правила на белота, при обявена боя важат всички премии от каквато и да е боя с изключение на “белот”, който важи само от коза. Тъпо. Лишава играта от логика. Но трябва да призная, че е било грешка да мисля логично. :)

Страшно уморен съм, а утре трябва да стана раничко, за да си тегля един душ и да видя какво става из Стара Загора. Затова се и прибрах рано. Ще е в компанията на някой филм. Колебая се между “The School of Rock (2003) и “The Italian Job” (2003). За “Stealth” (2005) не чувам/чета добри коментари, та дори и за “Madagascar” (2005). Ще ми се да си поспестя разочарованията тази вечер.

Comments

One Response to “Старчески синдром ?”
  1. “The Italian Job” имах щастието да го гледам два пъти на отиване и връщане в София с автобусите на ЕТАР. Та струва си гледането де … ;-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: