Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
July 27th, 2005 by Valery Dachev

Циркове

Минавам днес покрай разни бутки за вестници (не си купувам по принцип)… Чуднички заглавия: “Парламентът: Врява и безумство“, “Мандата? Не ще го върнем!“, “Цирк в Парламента“… Хората си мерят пишките на гърба на народа. След южно-американските ще се появят български, парламентарни сапунки. Напомнят ми за една станала пословична личност от българското Интернет пространство, чиято единствена цел е да влезе в полезрението на медиите.

Hey man, look at me rocking out
I'm on the radio
Hey man, look at me rocking out
I'm on the video
Hey man, look at me rocking out
I'm on the radio
Hey man, look at me rocking out
I'm on the video with Danny and Lisa

Иначе началството беше тук от Казанлък и позабърсахме пак малко водка. Не е нормално това. Водка не пия, а напоследък Драо ме разваля. Позакъснях с прибирането, но все пак към 20:30 успях да се видя с Христина и да се видим на по биричка и лафче на Строежа. Мама им и комари отвън. Мама и и жега вътре. Бях като разглобен, така че към 21:45 я изпратих до срещата и с Боряна и се прибрах. Сън…

P.S. Подразних се от коментара на dzver по повод случващото се в държавата ни. Русия била поробителка на България… Казах го и там: “Руснаците не са виновни на това, че българите винаги сме били, сме и ще бъдем мрънкащи гъзооблизци.”. Все някой друг ни е крив.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: