Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
July 26th, 2005 by Valery Dachev

Злета

Пореден ден в офиса. Простотията отново не ни остави. Драо наиздърпа олигофренски песнички и цял ден под техните звуци. Иначе беше ден за интеграция на системата на Protx с тази на First Growth Direct. Просто няма как да не похваля Protx за изчерпателната документация, примери на всевъзможни езици, възможностите, които предоставят за тестове… Въобще всичко стана за отрицателно време. Рязка разлика с ePDQ, които ми взеха здравето навремето. Дано окончателно да минем към този credit card processor. Остналото бяха относително козметични промени. Трябва да се бачка бързо. Захванал съм се и със страничния проект Artline Comics, но това определено няма да влезе в CVто ми. Работата там не е кой-знае колко, но времето ми не е много…

Направих си и страничка за ежедневните ми четива (блогове, новини, …): http://valery.bgit.net/daily/. Нещото работи върху грозно написаната, но иначе вършеща чудесна работа, Lilina. Йовко ме светна със своя “вестник”.

След работа с Драо се затикахме към фонтанчето на Президентството – имахме среща с Бени. Тя позакъсня, така че имахме време да позяпаме наоколо. Последваха бирички и картофки на бирения фест (хубави девойки играят карти там – пак съм се разгонил :-P), а след това – билярд в Младежкия дом на НДК (супер зле сме с Бени, Драо игра добре :)). Междувременно се чухме с Надя (най-накрая) и се уговорихме да се видим. Изпратих Бени и… малко преди Пловдив слязох в Дружба-2. Оказа се, че роднините, в дома на които е отседнала, са на море… та се позадържах там чааак до тази сутрин – лаф и биричка с нея и Мартин (бивш неин съученик). Изпитът на двамцата по математика в СУ тече в момента. Това наложи да станем рано-рано и да подраня за работа с цял час.

След баничката, рогчето и киселото мляко, остана да заредя резервоарите с кафе и съм готов за изстрелване… точно като американска совалка. :)

P.S. Ох… Драо е проз – изстрелване със Собиески.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: