Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
July 9th, 2005 by Valery Dachev

Аз – детето

Днес бях дете. Денят започна както обичайно напоследък – ранно събуждане, мързеливо излежаване с обърнат към леглото монитор, бавно ставане и насочване към банята… Драо дойде по някое време след изпита си (колкото да ми донесе шампоан :)) и отпрашихме към НДК, за да се видим с Мимс #1 и #2. Учудващо никой не закъсня, причакахм трамвая в подлеза, после автобус за две спирки и бяхме в Sofia Land. Очакваше се да не стоим много, но… плановете доста се промениха – изкарахме си невероятно. Вдетених се и се влигавих съвсем. Драо пригласяше доста успешно. Не знам колко пъти се качихме на “Космически старт” (a.k.a. Кулата), на “Влакчето на Инди”, на “Звездния огън”, на “Дивата река” (a.k.a. водното влакче), на “Въртележката на Пипи” (a.k.a. Циганската люлка)… обиколихме и другитите атракциони. Специално на водното влакче с двете Мимс направо подгизнахме. До последно маратонките ми джвакаха, а краищата на блузата и панталоните ми сигурно още не са изсъхнали. Естесетвено, въобще не липсваха докачки с персонала, приказните герои и въобще…. с когото намерим. Счупихме се от кеф. Документирахме се даже (общо около 40 пъти сигурно – дано не пазят архиви там :)). Само дето останах гладен. Утре сутринта ще мисля как да наваквам.

Успях и да си оправя отношенията (освен с Мимс) и с Елена – скарахме се преди месец, защото споделях частично мнението на директора на Харвард, че точните науки не са силната част на женския пол. Аргументирах се с факта, че се броят случаите, в които жени самостоятелно са взимали Нобелова награда, а и от елементарно наблюдение на университетската среда. Не твърдя, че съм прав. Просто имам свое мнение. И беше глупаво да се изпокараме за това ми убеждение (което все пак има своите устои). Както и да е – минало свършено.

Още релаксирам. Намина Радост да ме види. Похвалих и се ! :) А трябва да ставам рано… Предстои на некъф тип да му инсталирам машината рано-рано, за да мога вечерта да направя работна среща по предстоящия ми проект. Денят ми е отново ангажиран и отново извън къщи. Трябва да помисля за някаква релаксация. От началото на идната седмица предвиждам сериозно реорганизиране на времето си…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: