Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
July 8th, 2005 by Valery Dachev

Световна менструация

Да, светът е в цикъл. Кърви редовно и това е станало толкова нормално, че на никой не му прави вече впечатление. По-лошото: неизбежно е.

Вчера бяха поредните терористични атаки. Този път в Лондон. Фени ми звънна да иска домашния телефон на Плин (която е там). Нямах го записан в телефона си, но разбрах, че си го е намерила от Драо. Малко по-късно разбрах, че нещо е станало там от новините по радиото в кафето в близост до входа на НДК. Направих връзката и звъннах на Фени. Слава Богу, всичко е наред (както се оказа в последствие) и с другите ми познати и приятели там… Ще се въздържа от коментар около събитието. Методите и на двете страни в драмата не ми харесват. Но това деяние е наистина нечовешко. Твърдо против религиите, които го поощряват и “жреците” им, които не се обявяват против подобни действия.

Започнали да чистят София. Посбили малко протестиращи и “решили проблема”. Тъпанари ! А градът тъкмо беше започнал да замязва на себе си…

Иначе сякаш всички успяваха да ме издразнят вчера. Като започнем от Мимс (с глупавото и отношение) и завършим с Марина (с глупостите, които прави, че ми се и хвали). Проблемът е и там, че се познавам с (цитирам Гарфилд) “психично болни нимфоманки от деградирали семейства, където семейната сакралност в отношенията и чувствата е изчезнала още при зачатието им”. Видях се обаче с Катина. Играхме дартс, бъбрихме си в градинките на НДК… за отминалите времена, за предстоящите времена, за хората… Сред като се видяхме и нащракахме с Драо, Веско, Мимс и Мимс #2, се прибрах към къщи. Не знам от къде дойде цялото изтощение и си легнах относително рано. Или поне на мен така ми се стори….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: