Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
July 7th, 2005 by Valery Dachev

Сбито

Закъснявам с блогването. Реших да бъда по-подробен със събитията около посрещането на първото юлско слънце, но останалото ще претупам (макар това, което ми се случи, хич да не е малко).

Побързах още в неделя да взема от ManiaX една наистина страхотна ATX кутия. Сега остава да и намеря място из студентската мрежа (на нея или на моята, която ще заменя с тази). Преди това пък минахме през Славейков да се запозная с момък, който учудващо четял блога ми (хората не са дууре :)). Уважихме и Дивака, където обсъдихме евентуален клиентски софтуер за потребителите на локалната мрежа в Студентски град…

Нахвърлям набързо: отново с Велин в Le Chef D’euvre. Гарфийлд правеше компания с Cuba Libre, ние я карахме на шотове, ром… Все повече се кефя на едната барманка, Велин си е харесал другата. Всъщност май на два пъти ходихме там… Не помня вече. Велин се възмущаваше, че пием преди залез слънце още, но…. така се случи. Оня ден пък излизох с Джани – ходихме до Арена да гледаме Mr. & Mrs. Smith (забавен, но не особено смислен филм). Но пък си изкарахме добре. Ходихме и до Халите да хапнем. Веско ме забра за кафета в Студентски град, но попаднахме на Вичо (колега) заедно с англоговорящо и много сладко китайче, което забърсал на някакъв купон. Лошо няма ! :) Седнахме да хапнем в Beck’s и ги запратихме към гарата. Вичо малко по-късно се върна да допием и дораздуем за нещата от живота на по биричка в Строежа. Абе защо така ми се губи хронологията на събитията ?

Успях да откажа атрактивно предложение за работа в полза на друго неатрактивно такова. Да ме пита човек защо, но от понеделник започвам. Току-що се нагърбих и с друг проект, покрай който да запълня пробойната в портфейла си напоследък. Приятното беше, че (като всички други хубави работи) това стана на маса. Поръчката беше странна: виенско кафе, натурален сок грейпфрут с много лед и 50 водка. Чудничко !

Денят иначе бе изпълнен с емоция: събудих се към 9, станах от леглото едва към 14 за пиш-пауза, когато налягането стана нетърпимо и граничещо с месечен цикъл (предполагам :)). Издирих приятелче, с което бяхме загубили връзка повече от година, с друго пък се скарахме и сдобрихме… и всичко това пред компютъра. Еххх, технологии… Дрешките на пране, напукване в стола и въпросната среща… Мимс би трябвало да е в София, но нещо не се чува…. Та… ту се разочаровам от едни, а от други се въодушевявам. Плановете ми за утре отново са неясни. И за уийкенда също (би трябвало да инсталирам някаква машинка на някакъв момък). И из мрежата сигурно трябва да посвърша по нещо… Егати, нищо стойностно (стойностно = нещо, от което се правят много пари :))…. Да взема да си лягам ли…?

Comments

2 Responses to “Сбито”
  1. Георги ??ванов says

    Къде почва?? бре, ABURJAGURAC иска??е да те взима в TUMBLEWEED :)))

  2. Той иска да ме взима там откак е там. :) То там дават надпавки, за да привличат люде. Но не съм за там аз… :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: