Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
June 25th, 2005 by Valery Dachev

Аварийно захранване

Видяхме се в 13 някъде край Плиска. За пръв път да я видя с пола. :) Решихме по-голямата част от пътя да минем пеша, въпреки нощния преход на предната вечер. Тръгнахме през паркчето до телевизионната кула, следва 102 за две спирки и бяхме в София Ленд. Джани ме беше предупредила да не играя на тази маса, но беше единствената свободна (защо ли ?). По-добре наистина да бяхме почакали. Но пък беше забавно – и двамата сме хипер-зле ! Бени установи, че не е като в ICQ. :D Поизложихме се един пред друг… след като направих номера с разбиването да вкарам черната топка… нямам думи. Последваха сладоледи в двора. Имаше адски много хора. Просто седяхме и им се радвахме. Предния път, когато излизахме, така и не стигнахме до Южен парк, така че решихме да компенсираме, въпреки жегата. 88 за една спирка и от там – пеша. Седнахме в едно ресторантче за по една Mirinda и два литра вода (целта всъщност беше тоалетната :-P). Дойде идеята с велорикшите – натоварихме се на една и около час търкахме гумите и из парка. Овладяхме паркирането, минаването през тесни пространства и дупки…. и разни други базови функционалности на едни шофьор. :) Междувременно се обадиха последователно Аби и Драо. Уговорихме си една среща на НДК и в 18:00 вече бяхме там. Аби, както се очакваше, беше мноу зле, но пък с Драо и го изкарахме през носа. :D В деня за размисъл биреният фест въобще не беше бирен. Опитахме да минем с номера, че Аби и Бени са непълнолетни и няма да гласуват, а ние сме с тях, но не станал. Бира обаче намерихме бира другаде. Така или иначе вече бяхме размислили и решили, че няма да гласуваме (съжелявам, но просто няма за кого ! не е от безотговорност). Киснахме до катерушките, говорихме си простотии, лигавихме се, простяхме… и потеглихме.

Аби трябваше да изпратим до спирката, така че минахме през феста отново. Там засякохме Лина. Вечерта след концерта е имало някакви ексцесии: след концерта били на купонче с Пънки и още 7-8 момчета. Тръгнали да се прибират пеша и попаднали на два броя скинари, които започнали да шамарят Пънки, докато останалите просто стоели и бездействали. Лина скочила да я защитава и го отнесла. Единственото момче, което се опитало да помогне просто било помляно. Другите останали все така безучастни… Тъпа история. Нямам коментар просто.

Вкъщи имаше някакъв коняк, така че с Драо се засилихме към нас. Бях просто капнал. След концерта минах на аварийки, но и тях изтощих. Радост намина да ме види – разказахме си за концерта и за практиките и сред природата (учи география) – установихме, че и двамата сме си изкарали добре и че има за какво да си завиждаме един на друг. :) Малко след това бях вече труп… И пак се събудих в 8:15, мамка му !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: