Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
June 6th, 2005 by Valery Dachev

Много набързо… впечатления

Няколко неща… в хронологичен ред… като за “mindlog“.

Още в петък сутринта (преди ремонтния екип да ми обърка деня) в публикация в блога на Красимир Димов научих, че (освен в Добрич) БТК пускат ADSL и в Казанлък. Чудничко… ??нтересно дали ще пробият с цените си. Като гледам, на някои доставчици май ще им е по-изгодно да препродават ??нтернет от БТК. :) На мен пък ми се администраторства.

Мазнякс не споделя впечатленията ми от Sin City (въпреки, че звучи сдържан, без да го превъзнася). Но пък явно всички са се втурнали да го гледат – това е добре. Все пак си струва.

Тази сутрин прекарвам отново в четене на блогове. В частност тези Йовко (и тук, и там, и там и тук) и Пейо посветени на “Дзен пътвуането” им. Как им завиждам, не е истина просто: Стара Загора и Бургас – моите две слабости. ?? ритуалите с нестинарки – нещо, което никога не съм, а винаги съм искал да видя… Ще го направя някой ден !.. както всъщност все си обещавам да отида до Велико Търново.

А пък покрай блога на Алекс, попаднах и на този на Евгени (много красиво място, наистина !). Ша??нах се. Първата ми мисъл, след като прочетох (какво прочетох всъщност ?!), бе??е “Боже, какво съм дете !”. Чувствам се повърхностен и съвсем не на място в секцията “Любими блогове” в дневника на Евгени. Не че за първи път ми минават подобни мисли, но съм ги отминавал леко. Може би защото (стра??но алогично, но…) тези, които са ме карали да се чувствам така, не са ми всявали кой-знае колко респект. Само думите им. А на голи думи, вече отбелязах, нямам вяра – теореми без доказателство. Там обаче не бяха само думи – сам усеща?? мислите, чувствата зад думите – нещо, в което други не успяха да ме накарат да повярвам.

Comments

6 Responses to “Много набързо… впечатления”
  1. Няма начин да си не намясто там, където някой те е поставил съвсем съзнателно. Говоря от свое име, но съм убедена, че и Евгени го споделя.

    Пък и всеки човек-Везни из блогществото е радост за очите ;-)) ??мам чувството, че сме толкова малобройни, сяка?? е уми??лено. Ами не е справедливо, ще възкликна аз в на?? си стил… ;-Р

  2. Дачев, Валери, изобщо не си повърхностен, много си си добре даже. От друга страна аз мога да бъда доста по-несериозен (в блога засега се държа на положение, нали…:) и неведнъж съм се забавлявал в твоя блог. А има и една мъничка, съвсем дребна подробност – тази за “величията”…;) Това не може да не ме спечели, и не забравяй, че утре излиза Octavarium и ще се веят знамена, и чере??ови топчета ще гърмят!:))

  3. Алекс: Благодаря за милите думи. :) Пък и звучи добре, когато някой потвърди, че има нещо в тая зодия… всичко друго, но не и обикновени ! :)

    Евгени: То за забавляването е ясно. :) Край мен човек трудно успява да е сериозен. Колкото до Octavarium, поискай и ще ти се даде – аз знамената ги вея вече втора седмица. :)

  4. Аз този път съм ре??ил да подходя консервативно и да се върна назад във времената, когато с треперещи ръце закупувах дадената касетка с дългоочаквания нов албум на любима група (например от официалните пирати “Унисон” – стра??на фирма бе??е това! :) ) и си счупвах краката до вкъщи преди да изпадна в нирвана под звуците на Панасоника… Голяма тръпка ми е – не съм чул нищо още, твърд съм, а Са??о от SMF е обещал да има достатъчно бройки и дано побърза, щото не се издържа вече :)

  5. Дачев, виж какво съм писал за филма, като го гледах първия път :) http://vasil.ludost.net/blog/index.php?p=1036

  6. Еми объркал съм се :-P

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: