Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
June 5th, 2005 by Valery Dachev

Докато ме държи все още…

Ще изпреваря малко публикацията си за тези няколко дни, за да изходя възмущението си от някои… които наричат себе си “хора”… и това докато все още ме държи, защото наистина не мисля, че си заслужават, нито вниманието, нито мислите…

На първо място, как може да използваш определения като “пача” или “курва” по отношение на хора, които ни най-малко не познаваш ?! Освен, че е демонстрация на селска простащина (и то защото подобен израз бих приписал по-скоро на дядо си, когато псува магарето си), ами и на абсолютна неспособност да намериш обидно твърдение, което да подкрепиш със смислени аргументи.

На второ място, с какви очи можеш да отправяш упреци и заядливи намеци за неща (даже не казвам “грешки”), които сам вършиш ? Да се опитваш да наклепаш друг пред околните му, само защото ти е черен (по някаква причина) и то със собствената си кал ? Защо никой не опитва първо да погледне себе си ?!

И трето, да си толкова, ама наистина еййййтолкова, заблуден да вярваш точно на тези, които ти се врат пред капаците на очите, а са те предавали и въобще са проявявали всяка своя отрицателна черта на характера си неколкократно ? Колко мозък трябва да имаш, за да претендираш, че имаш поглед върху света, като сам затваряш кепенците на прозореца си, когато ти ги отварят ?

… и колко силен трябва да си в момента, в който осъзнаеш, че си грешил ?

P.S. No mercy – без много извинение: _)_ за вас, такива хора !!!

Comments

3 Responses to “Докато ме държи все още…”
 1. А сега поеми дълбоооооко въздух!

  Съгласен съм с това, което казва??.

  Но тук сам си противоречи??:

  докато все още ме държи, защото наистина не мисля, че си заслужават, нито вниманието, нито мислите…

  …а ти им посвети цял материал в твоя блог!

  Просто трябва да сложи?? едно общо DROP във вътре??ния си NAT за такива… и толкова…

 2. Като ще им показва?? хуй, поне намери подходящ… Някъде из моите снимки има един с очила, мисля, че ще свър??и работа :)

 3. Ами…. защото ще вземе да им хареса :). Всъщност, по-тъпото е, че някои от тях не се блазнят от подобни неща. Даже собственикът, на точно тоя хуй няма да им се израдва… :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: