Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
May 24th, 2005 by Valery Dachev

Same Shit, Different Color

??мам свойството да повтарям гре??ките си – паметта ми ми изневерява или какво… За сетен път се убеждавам, че не ми е времето да се обвързвам. Може би не съм готов, може и никога да не бъда. Във всеки случай не ми се правят експерименти. не че бе??е такъв. Просто надежда, че съм се променил. Еми не съм. Моите извинения към всички, които ги заслужават.

??нтересно е, че и гре??ките на хората спрямо мен стават вече банално еднакви, покрай което се вдигнах срещу забравата. После пък ре??их, че е безсмислено (или по-скоро безнадеждно), и се кротнах. Ре??ил съм тия дни да направя черен, сив и бял списък на хората край мен. Наблюдава се сериозно движение в посока към черния списък. Здраве да е.

??наче изпратихме баба към летището. Лъсна фактът, че за няколкото дни, в които не бях в Казанлък, са успели да си полазят по нервите с майка ми. Не че ме учудва – голямата част от семейството ми е очевидно за психиатрия. Но е дразнещо и глупаво. ?? без това нямаме много време заедно, но… толкова им бил багажът… колкото и грубо да звучи.

А напоследък наистина съм загрубял в приказките… привидна безчувственост. Ще ми се да е така. Със Сис днес обсъждахме това, че като тийнейджъри сяка?? повече ни се отдава??е да махаме с ръка и да загърбваме нещата, които ни тежат. Вероятно наистина порастнахме и вече не сме толкова наивни да вярваме в себе си…

Comments

4 Responses to “Same Shit, Different Color”
  1. ако не вярва?? в себе си в какво ще вярва???

  2. Да загуби?? вярата в себе си е признак, че не вярва?? във всичко останало. Всеки човек сам е единственият прозорец към света. Затова всяко себеусещане рефлектира аналогично към възприятията за това, което ни заобикаля. В частност, аз наистина съм станал безкрайно недоверчив и то може би защото не вярвам в себе си. Затова определям проблемите, които имам в отно??енията си с хората, ги отнасям към себе си или към чужда реакция подбудена от моето поведение.

    ?? преди някакъв пост в блога си бях посветил за егоцентризма – размисли, благодарение на които точно днсе отнесох простичкото определение “гадняр”… Затова в последно време предпочитам да оставям настрана хората, които мога да нараня съобразявайки се само със себе си… А това е начинът, по който живея.

  3. Много си мрачен напоследък :)

  4. Това това на периоди малко :). Днес ако види?? к’ва ряпа бях… :-P

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: