Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
May 13th, 2005 by Valery Dachev

Писател

Реших, че ще пиша книги. Manuals. Няколко ръководства за това как се забъркват каши. Цопнал съм се в средата на някоя такава, а тя просто завира край мен. Лошото е, че в тази каша са попаднали още толкова много хора… и даже без да е умишлено, повечето от тях съм набутал точно аз. Криво ми е някакси за това и искам да компенсирам, а не се получава. Да, определено мога да напиша някоя готварска книжка. Изнервям се вече и някои го отнесоха. Успокоението е, че е заслужено. Тъпото – че не се усетиха. Но и това вече не ме учудва. Гони ме някаква меланхолия. Пише ми се нещо поетично. Всъщност… как го изпяха Обратен ефект: “Нещо поетично ми излиза от устата… и това ще стане класика в училищата !”. Вместо това се зарибявам с клипа на Lordi – “Would You Love a Monsterman”. Ще ми се да намеря някаква по-качествена снимка на очите на това девойченценценце… невероятен поглед… Искам такъв.

След ровичкането из нета (основно се заигравах с различни multi-user blogs) се затътрих в офиса. Посвърших каквото имах да върша, та даже и малко повече покрай IRC мрежата, презареждане с някой-друг миш-маш в Капитал. Очаквах и Ачо да звънне, но пак ми върза тенеке. То си е за него. Наистина много брутално са започнали да ремонтират центъра в Казанлък – отцепен е като военна зона, а по някоя от програмите много упорито показват как тече ремонта на фона на романтична музика, все едно картина от охранителни камери. Останалата част от деня прекарах вкъщи – душ, телевизия, излежаване и пак пред компютъра… пълна загуба на време. Можех поне лекциите да прегледам…

Comments

7 Responses to “Писател”
  1. Съвсем скоро може да се наложи военните да помагат за строежа на центъра на Казанлък, иначе просто не виждам как ще го завър??ат до Празника на розата. Така че, ако скоро започнат да прииждат на талази от строителни войски, то явно кметът ни е на зор :-)

  2. Ами по-голямата част от центрото вече е покрита с плочки. Гледам и алейките наслагали отстрани, а и засаждат зеленинката. Може и да се получи до празника. Сега друг е въпросът дали точно тия краски на центъра отиват на сградите наоколо. Упокоението е, че тия сгради така или иначе не си отиват една на друга… :-P

  3. Петък 13? Кой не вярва в суеверия? ??зглежда нищо на никой днес не му е подредено.

  4. Амиии…. аз не вярвам на суеверия. Но съм предпазлив… в случай, че се окажат верни :-P.

  5. valeri 6e te biq koga 6e hodim na bira sys slamka mmmmmm?:P:)

  6. Многу се напивам уе, Дени :-P. На натурални сокчета на екс ще ходим :).

  7. Петък 13-и – ден, в който задължително ми върви. :) Не съм суеверна, но какво да се прави, като все така се получава. Ако имам работа, точно в петък 13-и успявам да я свър??а в срок и качествено. Ако съм имала среща с някого, винаги минава добре. Веднъж дори спечелих тройка от 6/49 (Тото 2, да не се бърка с други работи) на този ден.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: