Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
May 8th, 2005 by Valery Dachev

През деня в галоп

Справихме се с кривинката !!! :) Просто трябва да се проговори…

Снощи (около 22:18 :D) посрещнах Мира на Централна гара. Започнах да свиквам, че не получавам вниманието, което очаквам и съм на заден план. Пиша го спокойно, защото знам, че не чете тук. Не че не съм и го казвал… Странно ми е, когато се опитват да ме убедят в нещо и си вярват. Хех, и аз симулирам, че вярвам. В мен убеждението обикновено си остава… и пак обикновено се оказвам прав. За добро или за лошо. На кафета тази сутрин и я оставих да затърчи при Габи. Обратно в кафето на 42ри блок, за да се видим с Дени и Таня. Телефонът вече се беше раззвънял. В крайна сметка – един натоварен ден, но далеч не и неприятен, макар всичко се решава на момента и се случва в следващия. Azo звънна да каже, че е в София и имаме среща 40 мин. по-късно. Изнизах се набързо от 42ри блок и се засилих към НДК. По пътя звъннах и на Веско. С тайфата се замъкнахме с Дивака (този на Парчевич)… песнички на Deep Purple. Култ ! Раздухме добре. Междувременно звънна и Катина. Уговорихме се за 16:05 на Славейков заедно с Пацо. Междувременно се затикахме (с Трабантчето на Dustyn) в Южен парк. Концертчето беше яко. Но точките обра Драго, който прохождаше с ролерите, а аз допълнително го побутвах към самоубийство. Взех пеша разстоянието от сцената до Славейков за половин час. Отново междувременно се чух и с Мирос, която се присъедини. Пацо (когото определено пак го беше пернало нещо – хормон ли бе, лигня ли не знам… но беше нещо забавно :)) ни отведе в някакво много приятно клубче с (уви, само!) две машини за дартс, но пък компанийката беше добра. Засякохме Колумби и Армееца там. Не ги бях виждал отдавна, но не можахме да им обърнем много внимание. Побъбрихме си, посмяхме се, посъбрахме някой-друг поглед с приказки… и с Мирос – към Студентски град.

Току-що взех и жадувания душ (как не изпих водата, не знам !). Въобще не бях удобен за гледне по улиците… за разлика на голяма част от “изпоизлязлото женство” (тия думи аз съм ги мислил!). Винаги съм твърдял, че пролетта и топлото време карат крокодилите (и други влечуги) като по-студенокръвни да се скриват, дърветата да се обличат, а жените – да се събличат (последното всъщност не знам кой го каза, но ме кефи)…

Съхна и отлитам към Таня. Имам да компенсирам отсъствието си… :D

P.S. Пацо предложи билет за концерта на Black Sabbath на 23 юни. Дано не се разпаднат пак до тогава ! :) Очертаваме се голяма агитка. Язък, че е забит на майна си Райна на стадион Локомотив.

Comments

2 Responses to “През деня в галоп”
  1. Не е вярно, и крокодилите се показват в такова време, аз съм живия пример :)

  2. Някакси бях сигурен, че ще се обади??, гадно изключение такова ! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: