Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
April 25th, 2005 by Valery Dachev

Leon

Времето вчера бе??е великолепно. Сяка?? за да потвърди нещо, което ме бе??е страх да не се окаже… объркване. ??зключая известното количество работа, която свър??их, деня прекарах паразитирайки слънчева енергия. Още отрано ме хвана лигата и оставих кисело мляко пред вратата на Таня. Тръгнахме по едно време да обикаляме някои из хората в 52, за да видим как са след купона предната вечер (има??е, междудругото, какво любопитно да си разкажем :)). Велин пък засякохме на 38ми блок в като че ли обичайната му компания, но не се задържахме дълго. Рали не чака??е своя подарък за Цветница и трябва??е да търчим за нещо лигаво (Brum бе??е вдигнал много летвата с този вибратор !:)). Намерихме магазин с ужасяващо бельо – направо перфектно – розово, прозрачно, оскъдно, на цветя и панделки… Просихме си убийството. Продавачката явно не бе??е свикнала да препоръчва “нещо отвратително” :D.

Прибрах се вкъщи да видя какво още имам да свър??а като работа. Започнах да чета “Ни вест от Гурб” на Едуардо Мендоса (много откачено книжле – тъкмо като за мен), но бъзичко се унесох и заспах. ??наче вечерта продължи кажи-речи у Таня. Гледахме L?on (1994). Този филм няма да ми омръзне явно. Невероятен е. А и на Таня и хареса…

Сънят ми е нередовен напоследък.. Ставането, макар и оттренирано, бе??е трудно. Трябваха ми няколко часа докато изляза състоянието на полусън (състоянието ми явно не може да се опи??е от тита-функции). Въпреки това в 12:30 бях на Арена, за да си причакам тамагочито и приятелите и. Гледахме някаква банална комедийка преведена като Мис Таен Агент 2 (2005). Лиготията ме хвана, но жегата я уби. Пак ще се спи – в момента, в който ще натисна бутончето “Публикувай”, ще се изтъркуля в леглото за поне час-два.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: