Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
April 24th, 2005 by Valery Dachev

Охче

По обед някъде се изнесохме с Дени и Таня за подарък на Добрев. Вече имах нещо наум, което се страхувах да споделя: все обяснявам, че подаръците трябва да са безполезни. ??деята е проста: ако на човек му трябва нещо, той ще си го купи. Ако ние му го купим, ще го употреби, ще се износи и така… Ако пък му вземем нещо изродско и безполезно, юе събира прах на някой рафт, но ще го гледа и ще си спомня точно за този празник и точно тези хора, които са му подарили това стра??но изроско и безполежно нещо. Е, стана на моята (просто харесаха идеята) и взехме от Queen Mary 2 – сглобяем кораб. Степента на трудност се воде??е 5 от 5, но… начина, по който го носих, раз??ири скалата :).

Заради мача по центъра (в частност на Баба Яга) не продаваха алкохол. Даже бира не продаваха. Прибрахме се в Студентски град, оставихме подаръка и заседнахме в кафето на 38ми блок за по бира… две. После по още една… две в О!Шипка и в опитите си да наваксвам на екс се понакърках. За пореден път се убеждавам, че с някои жени не трябва да се пие. Велин дойде по едно време, но трябва??е да се прибера – чаках Атанас. ??зползвах факта, че позакъсня, за да дремна. Нулев ефект. Атанас отказа да дойде на рождения ден и чак към 22:30 се затиках у Дени. Мар?? с Таня за цигари на Дени и обратно :). Лиготия до ??ия по пътя (естествено !) :).

Транслация един етаж надолу и 8 стаи по коридора. Познатите не бяха малко – Недялков, Алекс, Боряна… хора, които отдавна не бях виждал. Усмихващо е някакси. Танцувахме си, бъбрихме си… приятно. Сватовеее… но уо??о нема. Не усетих кога стана 4:30, но… пропуснах възможността да се прибера вкъщи – и без това едва гледах. Вместо това – три етажа нагоре и у Таня.

??скрено се надявах упоритото звънене в 8:00 да не е алармата на моя телефон. Напразни надежди. Трябва??е да прекъсна сладкия си сън и да се прибера. Бях заключил Атанас вкъщи, а не знаех дали Галин се е приберал (е, не бе??е). Звънях му по някое време снощи, но… честно казано не помня къде бе??е :). Все още усещам някакъв дискомфорт. Минах през магазина, за да напазаря кисели млека, спагети, Bake Rolls… въобще каквото ми хрумна. А ! ?? през аптеката за Aspirin-C (три поклона на копринено черже за Велин, който ме светна за това малко облекчение :)). Хапнах, пийнах и остава да поспя и релаксирам… все още на чере??ата.

Comments

2 Responses to “Охче”
  1. “Oh, my f*ckin’ head. I’m wasted!”, както казваха едни мухи в едни flash-чета на един извратеняк, именуващ се Joe… :) Не знам как е при теб, но Delphi+Java+махмурлук от снощи не се връзват добре при мен :(

  2. При теб е имало Delphi и Java. На мен след един момент вече започват да ми се губят цели разговори :).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: