Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
April 21st, 2005 by Valery Dachev

Спокойствието му е майката

Сънувах странни работи: завършвам физика и започвам второ висше в Казанлък от типа на “Аграрно аранжиране”. Рядко помня сънищата си, но такива простотии като в сънищата, които помня, дори в най-големите си олиго-дилириуми не могат да ми дойдат на акъла. Трябва да открия ситуациите, които ги предизвикват – струва си понякога да се изненадвам от себе си.

Удивително събуждането не беше много трудно, макар и ранно. Не беше трудно въпреки шнапса и рома снощи, както и късния час, в който с Ada приключихме с пиенето и бърборенето. Даже ми стана неудобно по едно време (някъде около 1:30-2:00) и си тръгнах (иначе главата щеше да ме цепи къде-къде повече на сутринта :)). Въобще… много успешно ми се провалиха плановете да се сдухвам подпивайки сам вечерта (като всеки един {себе,все}уважаващ се алкохолик). Та, поуважифме се едно хубаво, уважифме живота, уважифме разни други хора и ся опреелено мноу я уважаам за уважението… :oops:

Учудващо (предвид задръстването по Симеоновско) пристигнах навреме за практикума в 9:00, с който трябваше да наваксам пропуснатите поради непоносимост към преподавателката упражнения. There-in-a-row ! Даже свърших по-рано от предвиденото и осъзнавам колко е неприятно – идва ти да направиш още (упражнения), но няма как… “Колкото-толкото”, както е казал Мечо Пух (междувременно, попаднах на следния анализ). Наложи се да се замъкна сам до клуба на СДС в Лозенец, за да помятам стрелички, докато дойде прилично време да ида у Ива. А колко криво мятах не е истина просто: бързам, нервя се, когато не уцелвам, псувам… И всичко се оправи в момента, в който спрях да се връзвам на неуспехите. Мисля аналогично да подхождам и с други проблеми. А у Ива правихме палачинки (освен теста за непорочност, резултата си от който ме е срам да призная :)), които учудващо се получиха добре, предвид че и двамата сме с по две леви в готвенето. Унижтожихме ги с ягодово сладко и заквасена сметана :).

Тази вечер смятам да се въздържа от поканата за визитация на retro party в Строежа и да изкарам една спокойна вечер, за да съм бодър за WebTech 2005 семинара утре, а и Пюрето ще идва нагости по повода…

Comments

One Response to “Спокойствието му е майката”
  1. […] gloomy, rainy Weather Forecast: warm, shiny My mood changes dynamically these days. Just an hour and a half ago I was smiled and enthusiastic. It’s strange there’s nothing I need to ch […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: