Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
April 13th, 2005 by Valery Dachev

Mindlogging

Честно казано, малко ми бе??е поомръзнало да пи??а за собствения си блог, но тези дни покрай него наистина изживявам готини моменти. Като начало, радвам се на хората, които го харесаха и въобще прегърнаха идеята за нещо подобно. ??зненада бе??е за мен, че едно момиче ме намери в ICQ, като блогът ми е попаднал при нея през тъкмо няколко ду??и. Наистина харесвам някои от писанията си, но чак пък връзката към него да се предава то този начин ми е меко казано странно. Радвам се въпреки всичко, че съм направил впечатление и то добро. :)

Вчера инсталирах и раз??ирение за статистика към блога, та днес преглеждам списъка със страниците-референти към мен. Паднах да се хиля ! :D Опитът показва, че често хората попадат на дневника ми през Google и някои други търсачки. Втрещяващи обаче са думите, които търсят: “ма??ина за семки”, “бизнес проект за домати”, “IBM анализ на капитала”, “разтвори краката ми”… Опитах се да си представя, че във всички тези случаи блогът ми е мястото, което са търсили тези люде. Еми мъчих се, късах мозъчни гънки, но не съумях да сбера всички дейности и обекти в едно :).

??наче тези дни минават предимно в хайманосване. Счупих се просто от дартс вчера. Общо 20 игри с Драго (с Пацо, със Стефан, а и сам стават още повече). На връщане ръката вече ме боле??е, но това явно вече не учудва никого, в частност колегата ми Виктор, когото засякох с най-добрата му приятелка Поли (замислих се тогава колко ли е малък света, за да се окаже, че е една от поне четирите момичета с това име в Лозенец, на които съм попадал в чата :)). Дне??ния ден отново започна с тричасово ставане от леглото, едва преживяна лекция, продължи на биричка с Василена… След като се върнах не липсваха и ангажименти покрай работата. Подърдорих си и с моето Поли ! :) Радвам се, че разговорите ни напоследък текат значително по-гладко от преди няколко седици например…

Въпреки че хапнах във факултета, все още бях гладен. Такова количество пържолки (от тези на мама – свински без изли??на мазнина и жилавинки) не бях изяждал – седем броя. Сега довър??вам останалите три и се чудя с какво да продължа. Заслабнал съм доста напоследък и това въобще не е хубаво…. Помня, че до 18-тата си годи??нина се пазех 48кг за пред военните, но ме изкараха 50кг. Така влязох и в университета. ??ма??е период, в който наддадох доста значително, като максимумът бе??е около 66-67кг. Сега отново съм 60кг (пак според военните). Крайно време ми е да се поугоя… Видяло се е че така няма да отърва казармата… :)

P.S. Понякога пи??а стра??но отвеяно и ми личи. ??мам грозния навик да не препрочитам това, което съм написал. Така че, ако някой е забелязал гре??ки, значи е минал преди редактора (в лицето на Плин :D)….

Comments

4 Responses to “Mindlogging”
  1. Само да спомена, не знам де се губи??, ама се видях със съквартиранта ти, и спомена, че не те е виждал от две седмици, там вземи поне му остави една твоя снимка … :)

  2. Ами той другия си съквартирант не е виждал от още по-отдавна. А пък леглото му е станало такава курва, че, ако може??е да говори…

  3. “Така че, ако някой е забелязал гре??ки, значи е минал след редактора…”
    Трябва ли да разбирам, че след редакцията от моя страна има още повече гре??ки?!?! ;РР Ама вятър те вее на бял кон, определено..

    и ,btw, последната версия на вида на блогчето много ми харесва. Одобрявам! Само едно не мога да разбера.. защо бутона за публикуване на коментар е на немски?!?!

  4. Ех, какво бих правил без теб, моя малка критика… :-P

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: