Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
March 18th, 2005 by Valery Dachev

Краски

Мина по план, както се и бях зарекъл. Времето беше приятно. Е, Христина малко късничко се обади, но, и по-рано да бяхме отишли в Строежа, нямаше никакъв шанс да намерим свободни места. Едва по-късно се намери някаква забутана незапазена маса (най-удачното време за запазване на места за ретро парти в четвъртък се оказват понеделник и вторник). Бяхме аз, Галин, Мира и Христина. Приятно беше, че последните две направиха изключение от правилото: две жени на едно място = газов разряд в инак инертната среда на отношенията им. Малко по-късно се присъединиха Пив и други приятели на Мира. Изтрещяхме като за световно – беше весело (не му беше весело на човечеца на масата зад мен, който отнесе доста от куфеенето ми). Към 1:20 капнахме и се прибрахме. Малцина догледахме “Stigmata” (1999) – повече ефекти за по-малко неща, над които да се замислиш. Макар да не ми каза нещо ново, все пак филмчето ми харесва.

Блаф… интересно ми е до кога ще се опитват да “цоцат” от BigBrother ? Докато стане съвесем банално и безинтересно ли ? Любопитно колко ли са платили “Строежа”, за да ги довлекат там и да оставят Мел да циркулира напред-назад из заведението, а Зейнеб да кисне в явна досада и ужасТните си дрешки на бара в очакване някой да я заговори. А ! И двама идиоти – репортер и оператор ужасен прожектор. Цялата картинка беше повече от трагична и отчайваща.

Събуждането беше ранно и тежко. Вода нямаше от вчера, а нуждата от душ след снощното изпълнение беше повече от наложителна. Естествено, кранчетата прокапаха в момента, в който се върнах с 10 л. бутилка минерална вода. Явно наистина водонапорната помпа на входа се е прее..цакала. По-зле: целият Студентски град се разпада. Влизам в банята, чувствам се нечистоплътен… и ще продължа на вълна Fortran.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: