Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
March 6th, 2005 by Valery Dachev

More Than Words…


Now I’ve tried to talk to you and make you understand
All you have to do is close your eyes
And just reach out your hands and touch me
Hold me close don’t ever let me go
More than words is all I ever needed you to show
Then you wouldn’t have to say that you love me
Cos I’d already know…

Дотегна ми от спорове, дотегна ми от разправии… Нищо на тоя свят не е изградено само от приказки. Във физиката (професионално изкривяване е това с аналогиите, sorry) всяка теория се проверява на практика – ако не работи, теорията не струва. Мисълта ми е… думите явно не стигат – нито моите, нито нейните, за да се убедим. Еми… действаме.

Що се отнася до живота ми пред компютъра (то и другото до голяма степен е), оказа се, че блогът ми е “синдикиран” към разясненията на WikiPedia. Тръгнах да чета за OPML, минах на XML, XSL и какво ли още не… Просто е зарибяващо. Разбирам защо Васил прекарва толкова време образовайки се там. Смятам и аз да го правя… макар че след вчера??ният “Национален IQ тест” самочувствието ми в това отно??ение се е вдигнално неимоверно.

??зпросих си от Велин тъкмо три покани за GMail, та вече официално съм pupeshgmail.com :-P. Толко суперлативи, толко нещо, бях длъжен просто да се пробвам… още повече след като видях колко са се вманиачили някои люде (визирам GmailFS). Получи се нещо в стил “Я, колко голяма опа??ка. Ще взема да се наредя, че щом е толкова голяма, трябва да дават нещо инетресно”, нищо че може да се окаже, че 80% от тези преди мен са мислили по същия начин :).

А ! ?? Мира се върна от Бургас заредена с мусака. Предстои плюскане…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: