Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
March 4th, 2005 by Valery Dachev

Три подред

Три приятни вечери. Всъщност нищо кой знае колко особено. Замалко да забравя за рождения ден на Люба (бях се увлякъл в кодене). Сигурно наистина щях да го пропусна, ако не се беше обадила да ми каже къде ще се проведе. Тоталната липса на организация на събитието го направиха още по-смешно. Появихме се с Веско и в общи линии прекарахме вечерта в лаф, биричка и съвсем малко куфеене (когато пускаха нещо като за нас). Въпреки това не мина зле (предвид, че се прибрах към 3:30), а и някои от снимките даже излязоха добре.

На партито подхвърлих идеята за мусака и Веско се нави да поекспериментира върху нас, така че след разхайтения ден вчера го посетихме. Всъщност се беше получила добре (почти я опустошихме), само малко подправките куцаха. Останалото беше кола, ром, лаф, глупаво порно, Skype-ене, MSN-ване и подкарване на Debian unstable под VMWare. KDE 3.3.2 като root се държи супер странно – виртуалната машина просто започна да зависва на различни етапи… основно на “Initializing Peripherals”. Интересното е, че Skype-ът губеше звука си при рестартиране на Debian-а във виртуалната машина, което ме въвежда на мисълта за нечитаво отделяне на периферията в самия VMWare за виртуалната между реалната машини. Борихме го до едно време и аз позаспах (от другите кой чатеше, кой блееше, кой гледаше сериал по Hallmark…).

И този ден мина неусетно. Не само защото започна по обед, ами просто защото всичко като че ли вървеше плавно. Бачках, до магазина ходих, Радост донеше чай, Галин пък зачезна нанякъде, но пък Драго дойде. Вечерта беше страшно приятна: лаф, снимки, музика, китара, таблатури, текстове, песнички и всичко това със солидно количество чай :). Междувременно отказах да присъствам на един УС, но след моите две неуспешни инициативи да се проведе такъв, реших че този път ще пренебрегна ангажиментите си в това отношение и ще си дам повод да спя спокойно.

Мисля, че позитивното мислене и подхода да не се връзвам на глупости (каквито не липсваха, но предпочетох да игнорирам) дават добър резултат. Остава да помисля върху лечението си, защото определено ще си имам проблеми, ако продължавам така…

Comments

2 Responses to “Три подред”
  1. Вили Димитров says

    По-добре е да се действа защото сега е моментът.?? да мрънка?? и да не мрънка?? нищо няма да се промени.Просто човек трябва да се отърси от всичко и да променя това което мисли , че е редно да се промени.Аз подкрепям изцяло всичко.Поздрави
    Вили

  2. Я стига мрънка, и се напий и заради мене – аз така и така съм болен и не мога, ама на тебе вече ти мина :)

    ?? мисли му като оздравея, идвам да опъваме кабели, кабелки, и квото-там-се-намери :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: