Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
February 28th, 2005 by Valery Dachev

Светлинки

Рожденият ден вчера мина изкъртващо забавно – простотии на килограм, но, уви, малко от тях успяхме да документираме. Сигурно съм се прибрал към 3 и някак естествено бях залепен като с доказаната сила на ***** (цензурираме рекламата :D) за леглото. Е, въпреки това се намъкнах във влака в 8:20. Засякох Пив (приятелче на Мира) – обади се някъде между дремките ми и си бъбрихме глупости. Благодарение на това пътуването протече бързичко. Останалата част от деня премина в излежаване и работа. За пореден път установих, че действам на принципа “Защо да оставям днешната работа за утре, като мога да я свърша и вдругиден ?”. В ToDO-то ми влиза и подкарване на мейлове на сървъра в Казанлък. Отделно на следващото прибиране ще разделя Internet сървъра от локалният Free сървър, а това няма да е лесно, доколкото в момента имам debian-amd64, който трябва да преместя на Intel P4 машина. А на колко хора съм обещал да се видя… включително и на военните в края на март.

Та… вечерта заспах към 22-23 и се събудих отново преди малко. Не мога да заспя. Щръкнах от леглото и реших да направя нещо, което отдавна не бях правил – заех цигара от Галин и се изнизах на тераската на етажа. Нощем много готинко се вижда голяма част от Студентски град и светлинките на София. Винаги съм се чудил какъв е обърнатият към небето прожектор. За съжаление се оказа, че е прекалено студено за да довърша цигарата, но все пак изживяването си струва – тишина, спокойствие, късни минувачи, кучешки лай, орално/вербално изхождане на някой пияница…

Сутринта ще се ходи за мартенички с Драго. И тъй като и двамата сме зле с финансите, обмисляхме варианта да седнем да продаваме мартеници на някоя сергия на Попа. Със сигурност ще сме най-атрактивните и със сигурност от общината ще дойдат да изкупят всичко, само и само да ни разкарат от там :). Пък и така по-лесно ще се уредим с безплатна продукция. После ме очаква здраво бачкане оп един магазин, който отдавна трябва да завърша, да пуснем с Кунчев един кабел в 42ри блок, а после да направя малко УС, за да обмислим вариантите за окабеляване на 41А. Пълна програма… най-малкото защото все по-дълбоко усещам как съм си го зачукал ангажирайки се с тази мрежа. Никакво време не ми остава, а колегите ми искали да ме видят във факултета. Дам…. не и тази седмица.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: