Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
February 17th, 2005 by Valery Dachev

Няколко усмивки напред

Последните два-три дни са една безспирна поредица от разпокъсани занимания и нищо цялостно и сериозно. Но то няма и как, когато си се нагърбил със толкова много неща. Липсва ми организацията на Васил Колев, но това може би се дължи на умората съпътстваща болнавото ми състояние напоследък. Не стига това, ами и Мира заразих… а опитът показва, че чаят с ром не лекува. :(

Няколко неща, които ми направиха впечатление напоследък, бяха поредни прояви на станалата черна мода сред подрастъците склонност към самонараняване. Нещо не разбирам. Слава Богу, не се е стигнало до големи глупости. Преди даже ме впечатляваха разни опити за самоубийства и такива неща. Вярвам обаче, че хората, които бяха тръгнали да го правят преди време, вече са се разубедили. Не мога да разбера какво подтиква останалите. Тъпо е !

Явор е в София. Миналата и тази вечер успяхме да се видим и да си побъбрим. Новото е, че компанийката покрай канала вече не я допускат “Под бора”, а и групички метъли въобще. Не съм учуден, честно казано. Случилите се преди няколко дни сбивания там просто потвърждават тезата ми, че доста от пубер-метълите не правят разлика между простащина и простотия, а за разсъдък понякога въобще не може да се говори. Е, мога да се похваля, че мен днес ме пуснаха.. при това в криминалния си вид с вързана коса ! :-P

Някаква бъркотия настана с изпитите ми – днешния пропуснах (то и без това от тримата присъстващи двама са се отказали), а утрешният се е квантувал и ще се проведе с различна вероятност в дните от следващите две седмици. Естествено, това трябваше да го разбера надвечер, за да мога да съм си преминал половината конспект (който също не е особено ясен). Неразборията продължи с това, че само програмата на 4ти курс Физика не е известна и засега се състои в кафета с колеги сутринта.

Утре ще доучвам, може би ще поработя, а вечерта ще завърша в “Сърцата”. Много уютно ми стана това местенце, но, уви, малко далече :(.

Comments

2 Responses to “Няколко усмивки напред”
  1. good site! im a from brazil… not speak russian or english…
    your website is cool… congratulations, in portuguese: parabens!

  2. Брей, мислех си, че само моите сънища са такива. :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: