Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
February 9th, 2005 by Valery Dachev

38,5

Това е температурата, с която се събудих рано-рано сутринта. Явно трябваше да се подходи вече по изпитания стар метод с изпотяването. Нажулих се с два амидофена и под завивките, докато не ми стане лошо. Следваше душ и пак под завивките. Уви, температурата ми шареше в много голям диапазон, докато гледах няколко епизода “Всички обичат Реймънд”. Опитите ми да заспя излязоха безуспешни.. може би заради невероятния главобол, с който е придружено всичко. Премалял съм и най-малкото сядане пред компютъра само засилва пулсирането на главата ми. И течният аспирин свърши. На доста хора не успях да обърна внимание, но пък на други ми се налага. Не знам защо точно днес е решил половината Студентски град да ми се изреди на врата. СУмати народ от 41А да искат да ги окабелявам и на всекиго обяснявам едно и също. Хем им липсва организация, хем искат нещата да станат от самосебе си. Баси хората… Май ще се барикадирам и вече на никого няма да отварям…

Comments

4 Responses to “38,5”
  1. не мисля, че мога да се съглася с коментарите ти за The Passions of the Christ. това беше първия филм по темата Исус, който ме развълнува по някакъв начин. ще тичам да оправям Mac-а на една много симпатична девойка, ма ше си приказваме пак по темата ;-)

  2. Вчерашния ден се събудих с нормална температура. Успях да я задържа така през целия ден и бях доволен от себе си. Въптреки това гледах да се пазя, особено като не свърших почти нищо общественополезно. Основно гледах епизодите на “Всички обичат Реймънд”, к

  3. Класическите екранизации по темата (вкл. и рок-операта “Jesus Christ Superstar”) сякаш повече се доближават до идеята на казаното с Библията, а там не се говори за садизма на хората особено характерен за съвремието ни. Мел Гибсън, за мен лично, неудачно е решил да запознава зрителите с истинското значение на разпването по време на самото разпване. Ефектът тогава може би щеше да е много по-силен и човек нямаше да остава с впечатлението, че едва ли не цялото мъчение е заради едната злоба. Питай девойката с MACа :-P.

  4. “The passions of the Christ” си е чисто и просто двучасово шибане на Иисус Христос. Типично американски филм с концепция, но без сценарии :)

    Колкото до “Cannibal Holocaust” – този филм меко казано е труден за гледане. Аз все още не мога да повярвам, че това са реални кадри, а не постановки?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: