Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
January 18th, 2005 by Valery Dachev

(Раз)очарование

Очарование… от Плин и обичта, с която ме обгражда (макар и отдалеч), от картичката от Павел (най-шантавата картичка, която съм получавал въобще), от Радост (която все намира начин да ме зарадва с някакви дреболийки или просто с присъствието и думите си). Очарование от някои снимки от места, на които не съм предполагал, че може да е толкова красиво, и от други места, на която такава красота даже не бях виждал. Очарован съм от човешкото отношение на колегите ми (защото в даскало наистина съм я загазил) и от хората, които просто от добра воля помагат на начинанията ни в мрежата.

Разочарование… от колежката, с която работим (заради злобата и малоумието, с които работи), от глупавия инат на част от преподавателите ми, от порно клипчето с главното участие на някои приятели, което ми попадна тия дни. Разочарование… от глупостите, които вършат други, като се забъркват с неподходящи (според мен) хора… и от някои, чийто инат надминава желанието им да си оправят отношенията с мен…

Объркан… от хора, на които мислих, че не им пука, а твърдят друго; от времето – че е толкова студено, а аз му се кефя… и най-вече от часовника, който показва 03:07, а на мен не ми се спи… :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: