Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
January 13th, 2005 by Valery Dachev

Четвъртък 13ти

Вчера си легнах късно – някъде към 5:00. Но беше една от вечерите, които не искам да свършват. Бъбрихме си до късно с Плин… за живота, за чувствата, за (не)щастието, за миналото, за (надявам се) бъдещето, за глупостите и за умностите… за какво ли не. Бяхме, както обикновено, между лигавото и сериозното… Харесва ми така. Беше хубаво, говорихме си нежни нещица, правихме си планове… очарователно е просто. А всички тези неща тръгнаха от писанията на Йовко… Чувствах се (и все още се чувствам) наистина щастлив… Придобих даже и желание за работа ! Всъщност даже по същото време дописвах малко код, който малко преди да си легна изпратих :).

Събудих се и побързах да си инсталирам новата бета на Zend Studio 4.0 и започнах работа – довършителни неща, които не костваха много усилия. По обед Албенчето ме изкара с някакви нейни дружлета напред-назад. Забихме се в кафенце на Витошка и най-нагло си джиткахме белот :). Към 17:00 приключихме и тръгнах да се прибирам…

Улиците на София вонят, буклук навсякъде. София наистина се превърна в лицето на България пред света – направихме от държавата си една голяма кофа за буклук, а се оплакваме от буклуците, които щъкат наоколо. Не че едноседмичното давене в помия ще промени с нещо безхаберието и безотговорността на управниците, но… и те няма да стъпват на метеното :).

Прибрах се вкъщи замалко, колкото да си тегля един душ. Трябваше с Лили да се видим в 19:30 на НДК. Подраних с десетина минутки, в опитите си да не закъснея (мразя да закъснявам и, като видя, че ще го направя с повече от 5мин., се обаждам). Оказа се излишно – за пръв път в живота ми вързаха тенекия. Само идеята да ми се случи нещо такова винаги ме е вбесявала. Затова и сега просто нямам думи… и ще пропусна.

Предстои ми много работа, а утре и практикум. Вече не знам как да наредя нещата си. Списъкът задачи толкова се пълни, че тефтерчето, което ми подариха при купуването на стреличките, май няма да ми стигне…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: