Valery's Mlog

Mindlog of a Freak
January 5th, 2005 by Valery Dachev

Депресия…

Все повече се чувствам като котката си в Казанлък като се разгони – тъжно ми е, сухано ми е, нищо не ми се прави, самотно ми е, гу??каво ми е… ?? ме боли гърлото, но това няма нищо общо с котката.

Денят изкарах с Драго и Аби (не това, ами другото) – първо в О.Ч.З. за някакви дрънкулки, после в Bacardi на по бира, ром, салатка, кремвир??и и много лиготия, минахме през Galaxy за по дартс и завър??ихме в НДК, където двамата играха билярд, а аз им показвах фокуси от типа “бялата топка като пинг-понг” и “бялата топка по тъч линията” и малко практика по теория на вероятностите. Настроенито ми се счупи обаче, когато ги изпратих на спирката. Почувствах се наистина самотен. Пак се завъртя директорията с MP3ки “Favourites”…

Comments

3 Responses to “Депресия…”
  1. Дачев, стегни се де, какво всички са тръгнали повсеместно да се сдухват след нова година… ?? аз имам сериозни причини да го правя, ама не съм почнал да мрънкам :)

    А ако толкова ти се гу??ка нещо, в къщи има една боксова кру??а, може да я окача, да я гу??не??, и да имам по-удобна цел за блъскане … :)

    п.с. Окабеляването?

  2. Хах ! :) Не казах, че искат да ме блъскат бре ! :) Междудругото, ти си един от основните виновници да си ме гу??кат тия дни из Добрич, за което имам да те черпя :). Колкото до окабеляването, ако иска?? да се поизяви??, ще има?? тази възможност в събота. Само трябва да уредя нещата. ??ма 3-4 стаи в на??ия вход за окабеляване и няколко бири в Яхъра за изпиване :).

  3. Гадове! Обаждайте се!
    Нищо, че мрънках и в ICQ, и тук! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: